Doprajte si jedinečný pobyt v Hunguest Hotel Répce ***, ktorý je prepojený s termálnymi kúpeľmi Bük vyhrievanou chodbou. Vstup do wellness hotela a do kúpeľov máte v cene. Pobyt je ideálny pre páry, rodiny aj seniorov.
Doprajte si jedinečný pobyt v Hunguest Hotel Répce ***, ktorý je prepojený s termálnymi kúpeľmi Bük vyhrievanou chodbou. Vstup do wellness hotela a do kúpeľov máte v cene. Pobyt je ideálny pre páry, rodiny aj seniorov.

Hunguest Hotel Répce *** v areály obľúbených kúpeľov

Hunguest Hotel Répce *** nájdete v pokojnom prostredí mesta Bükfürdő, hneď vedľa kúpeľov Bük, s ktorými je hotel priamo prepojený vyhrievanou chodbou. Ubytovanie poskytuje v komfortných izbách, ktoré sú vybavené podľa 3* štandardu.

Hotel z prestížneho reťazca Hunguest Hotels je veľmi obľúbený u českých zákazníkov, veľa informácií dostanete v hoteli v češtine.


Využite jedinečnú príležitosť získať pobyt v hoteli Répce cez zľavový portál. Kúpte si pobyt s nami a získajte tak tu najlepšiu možnú cenu na trhu.


V hotelovej reštaurácii skúsite maďarské špeciality. K dispozícii je bar, ktorý je skvelý na osvieženie počas dňa.

V hotelovom wellness centre je vnútorný plavecký bazén (23 – 25 °C), vírivka, perličkový kúpeľ, sauna, solárium a masážne centrum, kde si môžete dopriať rôzne procedúry.

Oddych v svetovo preslávených termálnych kúpeľoch

Kúpele Bük patria k celosvetovo známym kúpeľom a sú druhé najväčšie v Maďarsku. Nájdete tu mnoho plaveckých a zážitkových bazénov a nechýba ani saunový svet a priestory pre relax. V cene balíčka máte vstup do I. zóny kúpeľov s bazénmi a liečivou vodou. Môžete si však priplatiť aj vstup do zážitkových kúpeľov a saunového sveta, dohromady za cca 4300 HUF (cca 14 €).

  • Areál kúpeľov sa rozprestiera na 14 ha a rozloha bazénov presahuje 5 200 m².
  • V bazénoch je liečivá termálna voda s teplotou 32 - 38 °C.
  • Vnútorný a vonkajší bazénový kúpeľný komplex má dohromady 33 bazénov so vzduchovými tryskami, chrličmi vody, protiprúdom či tobogánmi.
  • Nechýba detský bazén, bazén s atrakciami a termálne bazény. Viac sa dočítate tu.
  • V Svete sáun nájdete tepidárium, parné kúpele, infra a fínsku saunu, aromatickú a vonkajšiu saunu. Využite aj ochladzovací bazén, vírivku a Kneippov bazén.
  • Doprajte si kúpeľné služby - lekárske vyšetrenie, hydroterapiu, elektroterapiu, fyzikálnu a kyslíkovú terapiu.

Termálna voda je vhodná pri rôznych liečbach.

  • Napríklad pri liečbe porúch pohybového ústrojenstva a ochorení chrbtice.
  • Voda je vhodná ako poúrazová terapia a ako pitná kúra je odporúčaná v prípadoch prekyslenia žalúdka a zažívacích problémoch.

Kúpele pre každého

Počas svojej dovolenky nemusíte areál hotela a kúpeľov ani opustiť. Na jednom mieste nájdete všetko, čo potrebujete - liečivú vodu, športové vyžitie, zábavu pre deti, lekársku starostlivosť a aj reštaurácie, bufety a bar, kde si môžete dopriať obed či snack. Pobyt je tak vhodný aj pre seniorov.

Radi športujete? Využite športové plochy a zahrajte si volejbal, badminton, futbal, stolný tenis alebo sa zapojte do organizovaných športových a zábavných programov. V hoteli vám radi zapožičajú bicykle.

Dovolenku si užijú aj deti, pre ktoré je pripravený detský kútik s hračkami, moderné ihrisko pre bezstarostnú zábavu, detské bazény a samozrejme bazénové atrakcie vrátane tobogánov a šmýkačiek.

Hunguest Hotel Répce ***

Hunguest Hotel Répce ***

Termál körút 26 , Bükfürdő
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hunguest Hotels Zrt. IČ: 12155169-2-44


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
50 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
50 m