Pátrate po dovolenke, ktorá snúbi odpočinok vo wellness, kúpele a prechádzky po historickom meste? Potom rozhodne zamierte do hotela Platan v Székesfehérvári a užite si večeru pri sviečkach a lístok do tureckých kúpeľov.
Pátrate po dovolenke, ktorá snúbi odpočinok vo wellness, kúpele a prechádzky po historickom meste? Potom rozhodne zamierte do hotela Platan v Székesfehérvári a užite si večeru pri sviečkach a lístok do tureckých kúpeľov.

Jeden z najobľúbenejších hotelov v Székesfehérvári

V Székesfehérvári, v krásnom meste, v ktorom turisti môžu vyrážať na zábavné prechádzky a užívať si romantiku, nájdete hotel Platan ***. Miesto, kde si oddýchnete a zároveň vám poslúži ako skvelý východiskový bod pre vaše každodenné zážitky.

3 * hotel sa nachádza v centre mesta a ponúka celkom 28 moderných izieb a reštauráciu, kde sa podávajú vynikajúce jedlá. Ubytovaní budete v klimatizovanej izbe s vlastnou kúpeľňou, chladničkou, satelitnou TV a ústredným kúrením.


Jednou z predností hotela je milý a ochotný personál, ktorý si hostia nemôžu vynachváliť. Ďalej často vyzdvihujú útulné a čisté priestory a v neposlednom rade výbornú polohu hotela Platan. Vďaka tomu všetkému sa na portáli Booking.com teší veľmi dobrému hodnoteniu 8,2 z 10.


Polpenzia v hotelovej reštaurácii

Začnite svoj deň bohatými raňajkami, ktoré sa podávajů od 6:00 do 10:00 hod. Pri večeri môžete ochutnať typické maďarské špeciality aj medzinárodné dobroty.

V hoteli vám tiež radi ponúknu niektoré z lokálnych vín, ktoré budú onou pomyselnou čerešničkou vašej skvelej večere pri sviečkach.

Štýlové turecké kúpele Arpád

Približne 7 minút chôdze od hotela sa nachádzajú turecké kúpele Arpád, kam máte vstup úplne zadarmo.

Štýlové kúpele sa tešia výbornej povesti a zamieriť sem môžete do soľnej jaskyne, saunového sveta, alebo sa objednajte na masáž. V srdci paláca sa potom nachádza krásny sedací bazén s vodou s teplotou približne 36 °C.

Mesto oplývajúce históriou

Székesfehérvár je jedno z najväčších maďarských miest a v stredoveku dokonca slúžilo ako hlavné mesto. Takže pokiaľ ide o históriu, pamiatky a atmosféru, rozhodne sa máte na čo tešiť.

  • Zámok Bory, fantastická rarita mesta, ktorú v 20. storočí vybudoval sochár Jenő Bory so svojou ženou.
  • Historické centrum s barokovými stavbami.
  • Bazilika sv. Štefana, ktorá slúži ako miesto odpočinku stredovekých kráľov.
  • Gotická kaplnka sv. Anny z 15. storočia
  • Nezabudnite ani na múzeá a pamätníky, ktorými sa to v Székesfehérvári len tak hemží.
  • Za zmienku stoja aj kvetinové hodiny, ktoré môžete navštíviť kedykoľvek počas roka.
  • Vyrážate na dovolenku aj so svojimi deťmi? V Koronás Parku nájdete adventure park, kde sa budú môcť vyšantiť na preliezačkách, šmykľavkách a ďalších atrakciách.

Zájdite si tiež do 18 km vzdialených termálov Agárd Thermal Spa. Pokiaľ chcete niekam na výlet, čo treba k Balatonu (45 km), kde si užijete kúpanie i romantické prechádzky, prípadne sa vydajte za históriou do hlavného mesta Budapešti (60 km). Za pozornosť stojí tiež úchvatný zámok Nádasdy v Nádasdladány.

Hotel Platan ***

Hotel Platan ***

Gyümölcs utca 28 , Székesfehérvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Fehérplatán Kft. IČ: 14529287-2-07


+36 22 505 920

info@hotelplatan.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná