Oddýchnite si v nádhernom Jókai Villa Hoteli**** len kúsok od brehu Balatonu v romantickom mestečku Siófok. V cene sú raňajky či polpenzia, fľaša sektu, vstup do hotelového wellness a zvýhodnená cena do kúpeľov Galérius.
Oddýchnite si v nádhernom Jókai Villa Hoteli**** len kúsok od brehu Balatonu v romantickom mestečku Siófok. V cene sú raňajky či polpenzia, fľaša sektu, vstup do hotelového wellness a zvýhodnená cena do kúpeľov Galérius.

Luxusný oddych na brehu Balatonu

Nádherný Jókai Villa Hotel **** je postavený v štýle romantizmu a nachádza sa v chladnom tieni platanov na pobreží jazera Balaton, v jednej z najkrajších oblastí Siófoku. História tejto úchvatnej vily siaha až do roku 1895 a časť svojho života tu strávil aj známy maďarský básnik Mór Jókai, ktorého meno teraz vila nesie.

Hostia budú ubytovaní vo vkusne zariadených izbách zodpovedajúcich 4* štandardu. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie, fén, LCD TV, minibar a nastaviteľnú klimatizáciu.

Raňajky sa servírujú priamo vo vile, na večere sa dochádza do elegantnej Roxy reštaurácie (5 minút chôdze).

Nechýba tu moderné wellness centrum, kde si môžete užiť neobmedzenú relaxáciu v saunovej zóne s fínskou a infra saunou, tureckým kúpeľom a relaxačnou miestnosťou. Je možné dokúpiť si skrášľovacie procedúry a masáže.

Zažite pravú kúpeľnú atmosféru v kúpeľoch Galerius

Dostatok oddychu zažijete v modernom komplexe rímskych kúpeľov. Nájdete tu rôzne bazény s termálnou vodou, vodné atrakcie, relaxačné prvky a bazény pre deti. Ďalej potom rôzne druhy sáun, para i vírivka.

Termálna voda v kúpeľoch z oblasti Nagyberény vyviera z hĺbky 1 091 m a je vhodná pri liečbe pohybového ústrojenstva, ženských a urologických ochorení i kožných problémov.

Balaton, obchody a populárne kúpele

V mestečku Siófók na vás dýchne príjemná kúpeľná atmosféra. K brehu najväčšieho maďarského jazera to máte doslova pár krokov. Za teplého počasia iste uvítate možnosť vykúpať sa v Balatone alebo vyskúšať windsurfing.

  • Neďaleko sú tiež rôzne obchodíky a reštaurácie, kde môžete posedieť a užiť si maďarskú kuchyňu.
  • Kopcovité okolie je ideálne na výlety a cykloturistiku. Vrcholky vám poskytnú úžasné výhľady na celú oblasť.
  • Na severnej strane Balatonu sa ďalej rozprastiera známa vinárska oblasť Badacsony s vyhláseným vínom. Navštíviť môžete tiež kúpele v Hévíze či si užiť prechádzku v podzemnej jaskyni na loďkách v Tapolce.
Jókai Villa Hotel Siófok ****

Jókai Villa Hotel Siófok ****

Batthyány utca 2 , Siófok
Maďarsko

+36 84 506 798

info@jokaivilla.com

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie