V kúpeľnom mestečku Balatonfüred strávite perfektnú dovolenku priamo na brehu Balatonu na jar i v lete. V cene balíčka all inclusive, sauna, kúpalisko a zábavné animačné programy pre deti. Dieťa do 6 rokov zdarma.
V kúpeľnom mestečku Balatonfüred strávite perfektnú dovolenku priamo na brehu Balatonu na jar i v lete. V cene balíčka all inclusive, sauna, kúpalisko a zábavné animačné programy pre deti. Dieťa do 6 rokov zdarma.

Hotel Marina*** (Danubius) s vlastným kúpaliskom

Priamo na brehu Balatonu nájdete hotel Marina***, ktorý spadá pod prestížnu značku Danubius. Vďaka svojej skvelej polohe má hotel vlastné "balatonské" kúpalisko. Blízko to máte tiež na krásnu promenádu ​​alebo do aquaparku.

Izby hotela sú veľmi útulne vybavené - TV/SAT, chladnička a vlastné sociálne zariadenie (WC, sprcha). V hotelovej reštaurácii si potom môžete vychutnať bohatý all inclusive. Tešiť sa môžete na:

  • Raňajky formou bufetu (7:00 - 10:00 hod.)
  • Medzinárodné dobroty vo forme sladkostí a desiaty (11:00 - 18:00 hod.)
  • Obed formou bufetu (12:00 - 14:30 hod.)
  • Nealkoholické nápoje - káva, čaj, limonády (7:00 - 24:00 hod.), alkoholické nápoje - víno, pivo (11:00 - 24:00 hod.), miestne alkoholické nápoje - šampanské aperitívy a koktaily (17:00 - 24:00 hod.)
  • 2x týždenne maďarské špeciality
  • Pizzu, cestoviny, sendviče, párky, palacinky, ovocie, koláče a zmrzlinu

V hoteli je tiež krytý bazén, sauna a kozmetický salón. Za príplatok si môžete objednať masáže. Ak máte radi aktivity a šport, zahráte si tu stolný tenis, bowling, bedminton, volejbal, alebo napríklad kolky.


Zákazníci Zľavokingu si hotel Marina veľmi obľúbili. Pochvaľujú si predovšetkým vynikajúcu kuchyňu a milý a ochotný personál.


Kúpanie nielen v Balatone, výlety i športovanie

Hneď pri hoteli leží preslávené "maďarské more" Balaton. Kúpanie je vhodné už od mája, ale aj v predchádzajúcich mesiacoch sa sem môžete vydať aspoň na prechádzku. Skúste plachtenie, kajak, kanoe, vodné lyže, alebo golf. V hoteli vám radi zapožičajú i bicykle.

Ak zatúžite po termálnych prameňoch, vydajte sa na výlet do okolitých miest.

  • V mestečku Balatonfüred na vás dýchne príjemná kúpeľná atmosféra. Vyviera tu 7 prameňov z ktorých jeden je vhodný k pitným kúram. Liečivá minerálna voda je vhodná pri srdcových ochoreniach.

  • Siofok je ďalším kúpeľným mestom, kde si skvele oddýchnete v rímskych kúpeľoch Galerius, kde nechýbajú bazény s termálnou vodou, atrakcie aj relaxačné prvky (sauna, para, vírivka).

Čo ďalšie počas svojej dovolenky podniknúť?

  • Kopcovité okolie je ideálne k výletom i cykloturistike. Vrcholky vám poskytnú úžasný výhľad na celú oblasť.
  • Na severnej strane Balatonu sa nachádza známa vinárska oblasť Badacsony s vyhláseným vínom. Je tu niekoľko prírodných parkov ideálnych k výletom.
  • Za návštevu stojí Tapolca. Nájdete tu totiž podzemnú jaskyňu, v ktorej sa môžete plaviť na loďkách, čo je naozaj skvelý zážitok.
Danubius Hotel Marina *** Superior

Danubius Hotel Marina *** Superior

Széchenyi utca 26 , Balatonfüred
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Danubius Zrt. IČ: 01-10-041120


+36 87 889 500

balaton.sales@danubiushotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0 m