Oddýchnite si v Maďarsku neďaleko rakúskych a slovinských hraníc - v okolí turistické a cyklo trasy. V cene je ubytovanie v hoteli Átrium, polpenzia a celodenná vstupenka do Thermalparku St. Gotthard Spa & Wellness.
Oddýchnite si v Maďarsku neďaleko rakúskych a slovinských hraníc - v okolí turistické a cyklo trasy. V cene je ubytovanie v hoteli Átrium, polpenzia a celodenná vstupenka do Thermalparku St. Gotthard Spa & Wellness.

Ubytovanie v zeleni len kúsok od centra

Hotel Gastland Átrium sa nachádza na pokojnom mieste a je obklopený zeleňou. Do centra mesta je to len 1,5 km a do Thermalparku St. Gotthard Spa & Wellness 2 km.

Ubytovaní budete v útulne zariadených dvojlôžkových izbách, ktoré majú LCD TV, telefón, minibar a WiFi.

K hotelu patrí elegantná reštaurácia s ponukou rozmanitých jedál. Tu vám tiež budú servírované raňajky. Prvá večera sa podáva v nádhernej reštaurácii Rönök Tanya hneď vedľa hotela, ďalšie potom už priamo v hoteli Gastland Átrium. Na jar a v lete príde vhod záhrada s posedením a gril. Hotel Átrium má tiež svoju fínsku saunu (neobmedzený vstup v cene).

Vodné radovánky a termálna voda

Thermalpark St. Gotthard Spa & Wellness (otvorené denne od 8:00 do 20:00), ktorý je u turistov vyhľadávaným a obľúbeným miestom je len 2 km od hotela. Do tohto úžasného vodného sveta s liečivou vodou máte celodňový vstup v cene balíka.

Thermalpark (1 500 m²) ponúka nadštandardné wellness a kúpeľné služby. Atmosféru podčiarkujú palmy a exotické rastliny umiestnené v areáli. K dispozícii sú bazény, šmýkalky, tobogány, wellness, rímske kúpele aj sauny (fínska, infra).

Liečivá termálna voda obsahuje hydrogénuhličitan sodný a CO2. Pomáha pri liečbe pohybového aparátu, gynekologických ťažkostí a má priaznivý vplyv aj na liečbu neurologických a cievnych problémov.

Výlety, turistika a Rakúsko aj Slovinsko za rohom

Szentgotthárd je mesto ako stvorené na prechádzky, ktoré spestrujú okolité pamiatky. Prejdite sa k barokovému kostolu a kláštoru Nanebovzatia Panny Márie. Nájdete tu tiež krásnu barokovú záhradu. Túžite po kultúre? Skúste miestne divadlo.

  • Národný park Őrség (20 km) s rozsiahlymi lesmi, mokraďami, rašeliniskom a množstvom zaujímavých rastlín nadchne milovníkov turistiky.
  • Slovinsko (15 km): vydajte sa sem len tak na prechádzku alebo ochutnať miestnu kuchyňu.
  • Rakúsko (13 km): vydať sa môžete do Güssingu (hrad, kláštor), do vzdialenejšieho Grazu s množstvom pamiatok alebo ku krásnemu Neziderskému jazeru.
Gastland Átrium Hotel ***

Gastland Átrium Hotel ***

Alkotmány u. 81.D , Szentgotthárd
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Vendégváró Vendéglátó Kft. IČ: 01-09301151


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná