Letná dovolenka v Hoteli Centinera *** pri historickom meste Pula, centre chorvátskej Istrie. Krásna kamienková pláž 30 m od hotela, tenisové kurty a zaujímavý animačný program. Dieťa do 12 rokov má pobyt zdarma.
Letná dovolenka v Hoteli Centinera *** pri historickom meste Pula, centre chorvátskej Istrie. Krásna kamienková pláž 30 m od hotela, tenisové kurty a zaujímavý animačný program. Dieťa do 12 rokov má pobyt zdarma.

Dovolenka v letovisku Istria

Hotel Centinera *** leží kúsok od mesta Pula, historického centra turisticky obľúbenej Istrie. Čaká vás ubytovanie v dvojposteľových izbách s možnosťou jednej prístelky, vlastným sociálnym zariadením, fénom, telefónom, TV/SAT a klimatizáciou. Romantický výhľad na more môžete ešte umocniť večerným posedením na balkóne.


Ak so sebou chcete vziať viac ako jedno dieťa, je tu možnosť priplatenia rodinnej izby, ktorá má dve oddelené spálne a je možné do izby umiestniť dve prístelky. Aj tu platí, že 2 deti do 11,9 rokov majú pobyt zdarma. Výšku príplatku za izbu vám oznámi cestovná kancelária.


Miestna reštaurácia ponúka mäsové a rybie špeciality, určite si pochutnáte na bufetovej polpenzii, ku ktorej môžete večer navyše zdarma ochutnávať miestne pivo či biele i červené vína, alebo sa osviežovať nealkoholickými nápojmi.

Pláž čo by kameňom dohodil

Iba 30 m od hotela je pláž, na ktorej sa s kamienkami pod nohami pozvoľným zostupom ponárate do priezračne čistej vody. Okolité skaly a borovicové lesy dokresľujú dovolenku plnú kúpania, opaľovania pod horúcim chorvátskym slnkom i leňošenie v tieni.

Priamo v areáli hotela môžete navyše využiť futbalové ihrisko, tenisové kurty, detské ihrisko, zmerať sily v plážovom volejbale, alebo si mimo sezónu zaplávať v krytom bazéne.

Výlety do mesta i do prírody

  • V rímskej aréne v Pule na vás dýchne história aj atmosféra gladiátorských zápasov. Okrem antického múzea priamo pod amfiteátrom je v meste mnoho ďalších rímskych pamiatok.
  • Akvárium v ​​Pule zariadené v priestoroch bývalej rakúsko-uhorskej pobrežnej pevnosti sa môže pochváliť morskými organizmami severného a južného Jadranu, tropických morí i európskych riek a jazier.
  • Národný Park Kamenjak je vzdialený len 3 km, takže nevynechajte príležitosť spoznať jeden z najkrajších kútov celého Chorvátska.
Hotel Centinera *** (CK Sky Tours)

Hotel Centinera *** (CK Sky Tours)

Indije 1, Banjole , Pula
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
SKY TOURS, s.r.o. IČ: 28312571


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie