Dovolenka v obľúbenej lokalite Mariánskych Lázní. Tešte sa na ubytovanie v luxusnom Hoteli Goethe****, kde vás okrem výborného jedla čaká neobmedzený vstup do bazéna, aroma masáž, suchý uhličitý kúpeľ aj parafínový zábal.

Komfortné ubytovanie v krásnej prírode

Wellness Hotel Goethe **** leží v prírodnej rezervácii Slavkovský les iba 4 km od centra Mariánskych Lázní. Užiť si tak môžete ako pokoj uprostred malebnej krajiny, tak aj atmosféru kúpeľnej kolonády.

Ubytovaní budete v izbe Standard či Comfort (podľa voľných kapacít hotela). Každá izba má vlastné sociálne zariadenie, fén, chladničku, trezor, TV/SAT a telefón, vo väčšine izieb je WiFi.

V hoteli nájdete tiež reštauráciu Klášterní cesta, v ktorej sa môžete tešiť na špeciality českej kuchyne. Deti určite nadchne detský kútik.

Kúpeľné procedúry priamo v hoteli

V miestnom wellness si užijete klasické kúpeľné procedúry. Čaká vás aroma masáž, suchý uhličitý kúpeľ a tiež parafínový zábal. Kedykoľvek tiež môžete relaxovať v hotelovom bazéne.

Objavte čaro Mariánskych Lázní

Perla medzi kúpeľmi - aj tak sa dajú Mariánské Lázně nazvať. Nájdete tu totiž veľa krásnych miest, ktoré vám vyrazia dych. Takým je napríklad kúpeľná kolonáda s úchvatnými stropnými freskami.

Ďalej môžete navštíviť Zámok Kynžvart či chránenú krajinnú oblasť Slavkovský les (17 km), ktorá je plná zelene a nedotknutej prírody.

Hotel Goethe ****

Hotel Goethe ****

Závišín 3 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Santa Praha CZ s.r.o. IČ: 25704460


+420 354 402 611

recepce@hotel-goethe.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie