Vyrazte do Mariánských Lázní na luxusný pobyt alebo dámsku jazdu a nechajte za sebou každodenné starosti. V cene máte skrášľujúce a ozdravné procedúry, vírivku alebo podľa variantu aj vstup do bazéna a tréning golfu.
Vyrazte do Mariánských Lázní na luxusný pobyt alebo dámsku jazdu a nechajte za sebou každodenné starosti. V cene máte skrášľujúce a ozdravné procedúry, vírivku alebo podľa variantu aj vstup do bazéna a tréning golfu.

Perfektná dovolenka v Golf Hoteli Morris****

Golf Hotel Morris**** leží v pokojnej časti obľúbených Mariánských Lázní a ročne ho navštívi približne 20 tisíc spokojných zákazníkov. Hotel spadá pod známu sieť hotelov Morris, takže si môžete byť istí maximálnou kvalitou služieb a ubytovania.

Tešte sa na elegantne vybavené izby s vlastným sociálnym zariadením, TV/SAT, telefónom, internetom a minibarom, v ktorých sa bude cítiť príjemne aj ten najnáročnejší klient.


Golf Hotel Morris **** sa teší priaznivým recenziám zákazníkov Zľavokingu, ktorí oceňujú ako ochotu personálu, tak služby, vybavenie hotela a lokalitu. Na portáli Booking.com má hodnotenie 8,4 z 10.


V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na raňajkách formou bohatého bufetu a dvojchodovej večeri, ktoré sa pripravujú výhradne z kvalitných a čerstvých surovín. Po večeri si môžete dopriať pohárik kvalitného vína, kokteil alebo dezert. Jednu sladkosť už máte zaručenú v cene balíčka.

Vysnívaná kombinácia wellness a Mariánských Lázní

Na výber máte z niekoľkých variantov, ale čokoľvek si vyberiete, čakajú vás chvíle relaxácie vo vírivke a rôzne blahodárne zábaly pre vaše telo. Čím dlhšie zostanete, tým viac rozmaznávania si užijete. Nechajte svoje ruky zabaliť do parafínu, aby ste získali hebkosť alebo prehĺbte svoj dych pri oxygenoterapii. Na konci svojho pobytu budete ako znovuzrodení.

Pohyb je pre telo rovnako prospešný. Neváhajte preto využiť aj vstup do bazéna, tréning golfu na trenažéri, alebo zapožičanie palíc na Nordic Walking.

Vyrazte na dámsku jazdu! Jeden z balíčkov je priamo určený pre dámy a všetko je šité na mieru od jedálnička cez pleťové masky až po vytúžený zábal.

Perla medzi kúpeľmi - aj tak sa dajú Mariánské Lázne nazvať. Nájdete tu totiž mnoho krásnych miest, ktoré vám vyrazia dych. Takým je napríklad kúpeľná kolonáda s úchvatnými stropnými freskami. V Mariánskych Lázních a ich okolí sa môžete tešiť na viac ako 40 minerálnych prameňov, v samotnom meste ich je 6, napríklad Rudolfov prameň, známy Ferdinandov prameň, alebo najstarší Krížový prameň.

Golf Hotel Morris ****

Golf Hotel Morris ****

Zádub - Závišín 724 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MORRIS CL s.r.o. IČ: 49097415


+420 35 44 22 777

golfhotel@hotelmorris.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,5 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
2,5 km