Užite si skvelú dovolenku v Južných Čechách. Ubytujte sa v penzióne U Zelené ratolesti v centre Českých Budějovíc s výbornými raňajkami. Súčasťou penziónu je aj reštaurácia, piváreň a úschovňa bicyklov.
Užite si skvelú dovolenku v Južných Čechách. Ubytujte sa v penzióne U Zelené ratolesti v centre Českých Budějovíc s výbornými raňajkami. Súčasťou penziónu je aj reštaurácia, piváreň a úschovňa bicyklov.

Ubytovanie v historickom penzióne U Zelené ratolesti

Ak chcete spoznať krásy Českých Budějovíc a ich okolia, historický penzión U Zelené ratolesti je skvelým východiskovým bodom. Ponúka ubytovanie v moderne zariadených izbách, ktoré sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, TV a WiFi pripojením.

Cyklisti určite ocenia možnosť úschovy bicyklov v uzamknutom priestore.

Súčasťou penziónu je aj reštaurácia a piváreň Kozlovna s atraktívnym interiérom (rohatého kozla si nemožno nevšimnúť), tradičnými značkami piva, výborným jedlom a pozornou obsluhou. Na výber máte aj z českých a zahraničných vín prvotriednej kvality. Dopriať si môžete lahodný dezert a taliansku kávu. V lete je k dispozícii terasa.

Pamiatky UNESCO, třeboňský rybník a aquaparky

Dominantou južných Čiech je romantický zámok s nádherným parkom a knižnicou s 12 tisíckami zväzkov kníh v Hlubokej nad Vltavou (UNESCO). Tu sa nachádza aj ZOO, ktorá nadchne predovšetkým deti.

Na výlet sa môžete vydať aj na ďalšie miesta.

  • Do Třebone k najväčšiemu českému rybníku Rožmberk, okolo ktorého vedie náučný chodník.
  • Ak máte radi prechádzky a prírodu, navštívte Blanský les a Národný park Šumava.
  • Za návštevu stoja tiež Holašovice (UNESCO) s typickou architektúrou v štýle sedliackeho baroka a nádherný kláštor Zlatá koruna.
  • Milovníkov cyklistiky nadchne chodník s dĺžkou 10 kilometrov vedúci k zámku Hluboká nad Vltavou.

Ak milujete plávanie či chcete urobiť radosť deťom, ktoré milujú tobogány, poteší vás, že na dosah máte hneď dva aquaparky.

  • Aquapark České Budějovice má plavecký, skokanský aj detský bazén. Na relax poslúži vírivka a parná komora, deti poteší krytý tobogán s dĺžkou 69 m. V lete je otvorená aj vonkajšia plaváreň s plaveckým a detským bazénom.
  • Aquapark Hluboká nad Vltavou s veľkým bazénom s tobogánom aj malým bazénom so šmýkačkou a vodným hríbikom. Pre deti je pripravený herný kútik a ihrisko.
Penzion U Zelené ratolesti

Penzion U Zelené ratolesti

Husova 5 , České Budějovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Zelená ratolest a.s. IČ: 25196120


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná