Oddýchnite si netradične v pivných kúpeľoch v Poděbradoch. Užijete si relax v štýle Hrabalových Postřižin, v cene máte ubytovanie s raňajkami, neobmedzenú konzumáciu postřižinského ležiaka a celkom osem procedúr.

O ubytovaní

Regenerační centrum IRIS nájdete na námestí T. G. Masaryka v kúpeľných Poděbradoch priamo oproti kúpeľnému parku. Vydajte sa k zámku Poděbrady, Poděbradskému orloju, alebo do jedného z múzeí (Film Legends Múzeum, múzeum lega, Polabské múzeum. Na výlet sa vydajte k jazeru Poděbrady (1,6 km), prírodnej rezervácie Libický luh (11 km) či do Nymburku (9 km).

Kde budete spať?

Regenerační centrum IRIS ubytovanie neponúka, preto budete bývať v jednom z nasledujúcich apartmánov a hotelov.

Apartmány IRIS nájdete pri kúpeľnej kolonáde priamo uprostred kúpeľného parku. Apartmány sú príjemne zariadené, vybavené kuchynským kútom s minibarom, mikrovlnnou rúrou, chladničkou a majú vlastnú kúpeľňu. V kaviarni Martínek na prízemí sa podávajú raňajky.

V prípade plnej kapacity budete ubytovaní v obdobne vybavených apartmánoch Rafael alebo Hoteli Soudek ***. Za príplatok potom môžete bývať aj v 3* Penzióne Villa A. Málka či v Zámeckom penzióne. Vo všetkých ubytovacích zariadeniach vás čakajú krásne izby s vlastnou kúpeľňou a ďalším vybavením.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na kontinentálnych raňajkách v mieste vášho ubytovania.

Kde budete relaxovať?

Regenerační centrum IRIS ponúka špeciálny pivný kúpeľ v štýle Hrabalových Postřižin s neobmedzeným popíjaním postřižinského kvasnicového ležiaka. Pivo má silné detoxikačné účinky a zároveň pôsobí regeneračne na vlasy, kožu a nervovú sústavu. Keby vás pivo nelákalo, skúste kúpeľ s belgickou čokoládovou, alebo vínnu či kokosovú. Ku každému druhu kúpeľa sa podáva ešte špeciálne tematické občerstvenie a vykonáva sa masáž šije.

Regenerační centrum IRIS

Regenerační centrum IRIS

Nám. T. G. M. 1412 , Poděbrady
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Readcom s.r.o. IČ: 05931282


739 401 514

info@rc-iris.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
6,3 km
Zastávka
0,1 km