Vydajte sa na pohodovú dovolenku v rodinnom penzióne kúsok od Brna. Čaká vás polpenzia, fľaša kvalitného moravského vína a môžete sa tiež prejsť na koňoch v jazdeckej škole. Dieťa do 6 rokov zdarma.
Vydajte sa na pohodovú dovolenku v rodinnom penzióne kúsok od Brna. Čaká vás polpenzia, fľaša kvalitného moravského vína a môžete sa tiež prejsť na koňoch v jazdeckej škole. Dieťa do 6 rokov zdarma.

Relax na Brnensku

Ubytovanie v Penzióne u Němců s rodinnou atmosférou je ideálny pre všetkých návštevníkov prichádzajúcich za kultúrou do Brna a okolia, ale aj pre tých, ktorí chcú zažiť relax pri prechádzkach v okolitej malebnej prírode.

V penzióne budete ubytovaní v izbe s vlastným sociálnym zariadením a TV. Niektoré izby majú balkón s výhľadom do záhrady a na romantický kostolík.

Polpenzia vám môže byť podávaná v nefajčiarskej alebo fajčiarskej reštaurácii podľa vašich preferencií. Obe reštaurácie ponúkajú pokrmy pripravované podľa poctivých domácich receptov a kvalitné juhomoravské vína priamo od vinára.

V teplých mesiacoch je k dispozícii posedenie na terase v uzavretej záhrade, kde si prídu na svoje aj tí najmenší hostia. Pre zákazníkov Zľavokingu penzión ponúka sprostredkovanie jazdy na koňoch v miestnej jazdeckej škole (za poplatok). Prechádzku či prípadne výuku jazdy na koni je potrebné objednať vopred.

Spoznajte Brno a okolie

Brno leží iba 25 km od Domašova, nenechajte si teda ujsť krásne historické centrum s jeho nočným životom v kaviarňach, divadlách, štýlových baroch a reštauráciách. Medzi zaujímavé miesta v meste, ktoré stoja za návštevu patrí Stĺp Najsvätejšej Trojice, katedrála sv . Petra a Pavla či mestská Radnica.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Pozrite sa na hrad Špilberk v centre mesta, kde vás ohromia miestne kasematy aj množstvo najrôznejších výstav.
  • V centre Brna sa po celý rok konajú najrôznejšie festivaly, veľtrhy a veľa iných kultúrnych či gastronomických podujatí.
  • Neďaleký Hrad Veveří rozhodne stojí za videnie, dopraviť sa k nemu navyše môžete romanticky na parníku pravidelnou lodnou dopravou z Brna.
  • Neďaleko je tiež brnenská ZOO, ideálne miesto na výlet pre milovníkov zvierat.
  • Vydajte sa tiež do funkcionalistickej vily Tugendhat (UNESCO) alebo Technického múzea.

Zájdite si na juh Moravy, navštívte niektoré z tradičných vínnych pivníc a nechajte sa vtiahnuť do povestnej juhomoravskej vinárskej kultúry.

Skvelé výlety ponúka CHKO Moravský kras. Rozhodne sa na výlet vydajte k Macoche, ktorá je najväčšou priepasťou tohto typu ako v Česku, tak v strednej Európe, alebo napríklad ku Punkevným jaskyniam.

Restaurace a penzion U Němců

Restaurace a penzion U Němců

Na Náměstí 47 , Domašov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Milan Němec IČ: 10554947


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie