Dovolenka na Dolnej Morave v apartmáne pre 2 ,3, 4 či 6 osôb v penzióne, ktorý leží na pokojnom mieste. Preskúmajte Jesenickú prírodu, kochajte sa výhľadmi z chodníka v oblakoch a vydajte sa na výlet - možností je plno.
Dovolenka na Dolnej Morave v apartmáne pre 2 ,3, 4 či 6 osôb v penzióne, ktorý leží na pokojnom mieste. Preskúmajte Jesenickú prírodu, kochajte sa výhľadmi z chodníka v oblakoch a vydajte sa na výlet - možností je plno.

Ubytovanie v príjemnej atmosfére rodinného penziónu

Rodinný penzión Valevil leží v dedinke Dolní Morava a zakladá si na príjemnej atmosfére a ústretovom prístupe personálu, tešte sa preto na dovolenku plnú pohody.

Ubytovanie ponúka hotel v priestranných apartmánochs vlastnou kuchynkou a kúpeľňou. Fotografie jednotlivých apartmánov si môžete pozrieť tu.

V rámci pobytu si pochutnáte na polpenzii v reštaurácii penziónu, kde si vychutnáte to najlepšie z českej a talianskej kuchyne. Okrem reštaurácie navštívte aj čajovňu alebo si zahrajte stolný futbal či šípky. Neďaleko penziónu je aj detské ihrisko.

Prechádzky Jesenickou prírodou

Užite si dovolenku so všetkým a vydajte sa na výlet. Vyjdite napríklad na Kralický Sněžník (14 km), pokochajte sa pohľadom na prírodu z rozhľadne na Klepáči (5 km) alebo navštívte kláštor Hedeč (9 km). Túžite po niečom akčnejšom? Vyskúšajte bobovú dráhu, lanové centrum či adrenalín park a ďalšie atrakcie v areáli Dolní Morava.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Chodník v oblakoch ponúka výhľad na svet z výšky 55 metrov, pri ktorom si užite nezabudnuteľný výhľad do okolia. Za priaznivého počasia tak uvidíte Orlické hory aj Krkonoše.
  • Papierne Veľké Losiny (32 km) patria k najstarším papierňam na území strednej Európy. Objavte čaro histórie výroby papierov a vydajte sa na prehliadku plnú zaujímavých informácií
  • S deťmi vyrazte do pieskového sveta či lesného zážtikového parku.
  • Zámok Doudleby a Častolovice (45 km) sú čarovné miesta plné pohody a ochotných sprievodcov. Ruže pani grófky v Častoloviciach sa stali už legendou, rovnako ako atmosféra, ktorá na vás čaká po prejdení zámockou bránou.
  • S deťmi vyrazte do pieskového sveta, lesného zážitkového parku, Mamutíkovho vodného parku alebo ich nechajte prejsť bludiskom.
Penzion Valevil

Penzion Valevil

Dolní Morava 44 , Králíky
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
P&M,stavebněobchodní společnost s.r.o. IČ: 25518780


+420 603 437 275

valevil@valevil.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná