Užite si skvelý ozdravný pobyt v obľúbenom kúpeľnom meste a nechajte sa rozmaznávať na profesionálnych procedúrach v hoteli Polonia. Okrem zábalov, masáží či suchého uhličitého kúpeľa vás čaká aj výdatná plná penzia.
Užite si skvelý ozdravný pobyt v obľúbenom kúpeľnom meste a nechajte sa rozmaznávať na profesionálnych procedúrach v hoteli Polonia. Okrem zábalov, masáží či suchého uhličitého kúpeľa vás čaká aj výdatná plná penzia.

Pohodový kúpeľný pobyt

Ak premýšľate, ako stráviť príjemné zimné chvíle, zájdite si do Hotela Polonia. Má ideálnu polohu - len 3 minúty chôdze parkom od samotného centra Mariánskych Lázní, najjužnejšieho cípu slávneho kúpeľného trojuholníka.

Môžete si vybrať, v akom z dvoch druhov izieb sa ubytujete. Zatiaľ čo izby 2. kategórie sú vybavené manželskou posteľou a umývadlom (sprchy a WC sú prístupné z chodby), izby 1. kategórie disponujú vlastným sociálnym zariadením, TV a telefónom. 80% izieb a všetky spoločné priestory hotela majú WiFi.


Hostia hotela Polonia si chvália obzvlášť dobré umiestnenie hotela a veľmi ochotný personál.


Vrámci plnej penzie si v miestnej reštaurácii môžete vybrať zo širokej ponuky vynikajúcich jedál, káv, teplých a studených nápojov. V kaviarni určite poteší ponuka múčnikov a zmrzlinových pohárov.

Doprajte si tie nejlepšie procedúry

Služby hotela sú na vysokej úrovni, preto sa nezdráhajte dopriať si to najlepšie z ich ponuky:

Klasické masáže

Klasická masáž nielen uvoľní unavené svaly a pomáha relaxovať, ale dokáže aj zmierniť bolesti, stres, zlepšiť krvný obeh a uvoľniť napätie.

Reflexné masáže

Reflexná masáž odstraňuje napätie, zmierňuje stres a zlepšuje funkčnosť nervov a cievneho zásobenia organizmu. Táto technika sprevádza ľudstvo viac ako 4 000 rokov. Reflexológia je založená na princípe blízkom akupunktúre, ale je úplne neinvazívna. Namiesto použitia ihiel sa používa obyčajný tlak prsta na určité miesta.

Masáž lávovými kameňmi

Kráľovná medzi masážami - vykonáva sa pomocou teplých lávových kameňov a aromatického oleja. Je jednou z najlepších terapií, pretože teplo kameňov a ich silná energetická vibrácia uvoľňujú zablokované energetické cesty, ktoré vedú k orgánom nášho tela a tým povzbudí ich činnosť. Znovu obnovený tok energie klienta upokojí a uvoľní, odplaví z tela toxíny a stres. Naštartuje sa očistný proces detoxikácie a dochádza tak k celkovej regenerácii tela.

Rašelinový obklad

Je jedna z najuznávanejších foriem tepelnej terapie, pri ktorej dochádza k uvoľneniu svalových kontrakcií, vďaka zvýšenému prekrveniu k detoxikácii organizmu a príjemnému relaxu celého tela.

Suché uhličité kúpele

Jedny z najúčinnejších a najpríjemnejších kúpeľných procedúr, vhodné pre osoby každého veku a bez akéhokoľvek rizika. Zvyšujú alebo prebúdzajú životný elán a vitalitu.

Spievajúca fontána a šesť liečivých prameňov

Mariánské Lázně, to sú nádherné kúpeľné parky, romantické kolonády, pôvabné pavilóny a príjemné kaviarne. Mesto obdarené liečivými minerálnymi prameňmi a jedinečnou atmosférou, ktorú si každý rok prichádzajú vychutnať tisíce návštevníkov.

Liečebné pramene obklopené nádhernou architektúrou a všadeprítomná pokojná atmosféra vás iste nadchnú. V kúpeľoch a ich okolí sa môžete tešiť na viac ako 40 minerálnych prameňov. 6 prameňov má blahodarné a liečivé účinky, sú nimi napríklad:

  • Rudolfov prameň
  • Známy Ferdinandov prameň
  • Najstarší Krížový prameň.

Nie nadarmo sa im hovorí Perla medzi kúpeľmi. Nájdete tu veľa krásnych miest, jedným z nich je napríklad Spievajúca fontána alebo kúpeľná kolonáda s úchvatnými stropnými freskami.

Ideálny na prechádzku v prírode je blízky Slavkovský les, ku kratším prechádzkam však bohato postačí aj okolie hotela. Na výlety sa hodí zámok Kynžvart, Františkove Lázne či Karlovy Vary. Keď bude počasie priať neváhajte sa vydať do skiareálu Marianka .

Hotel Polonia

Hotel Polonia

Hlavní třída 50/34 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Pobyt wellnes s.r.o IČ: 02442990


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0 m