Užite si dovolenku v Horskej chate OZÓN s chutnou polpenziou a balíčkom zliav. Lokalita je ideálna pre všetkých milovníkov lyžovania - zjazdovku máte priamo vedľa chaty a Krkonoše sú plné bežeckých trás.
Užite si dovolenku v Horskej chate OZÓN s chutnou polpenziou a balíčkom zliav. Lokalita je ideálna pre všetkých milovníkov lyžovania - zjazdovku máte priamo vedľa chaty a Krkonoše sú plné bežeckých trás.

Horská chata OZÓN sa nachádza uprostred nedotknutej prírody

Užite si pohodovú dovolenku v horskej chate OZÓN uprostred krásnej prírody v oblasti Rýchor - najvýhodnejšia časť Krkonôš v regióne Žacléř.

Hostia budú ubytovaní v útulne zariadených izbách s TV a vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha). Každý večer sa ďalej môžete tešiť na veľkoplošnú projekciu v premietacej sále vybavenej projektorom, DVD prehrávačom, 7.1 kanálovým Dolby digital ozvučením a satelitným prijímačom.

V teplých mesiacoch určite oceníte aj neobmedzený vstup do bazéna.

Zájdite sa si zalyžovať

Pri pobyte v Krkonošiach by bola večná škoda nezájsť si vyskúšať jeden z mnohých okolitých skiareálov, ktoré ponúkajú perfektné lyžiarske podmienky po väčšinu zimy.

  • Ski areál Prkenný důl je veľmi obľúbený, nájdete ho priamo vedľa chaty, nemusíte teda za lyžovaním nikam cestovať. Využiť v ňom môžete aj lyžiarsku školu.
  • Ski areál Mladé Buky ponúka večerné lyžovanie aj bobovú dráhu, ktorá je v prevádzke celoročne a je vyhľadávaný rodinami s deťmi.
  • Ski resort Čierna hora (5 km) - Z Čiernej hory vedú tie najdlhšie, až trojkilometrové zjazdovky, nájdete tu ale aj detské zjazdovky.
  • Ski resort Pec Pod Sněžkou je priamo prepojený s Čiernou horou a čaká tu na vás viac ako 41 km zjazdoviek od detských obtiažností až po tie čierne.
  • Ski areál Herlíkovice je ďalším blízkym lyžiarskym areálom, kde môžete začať pohodový deň.
  • [Ski areál Špindlerův Mlýn] (http://www.skiareal.cz/) - najznámejšie horské stredisko v Česku, do ktorého patrí areál Svätý Peter, Medvědín a mnoho ďalších.

Blízko do centra Krkonôš aj skalného mesta Adršpach

Tipy na výlet:

  • Hospital Kuks - bývalý kláštor s nemocnicou a kostolom Najsvätejšej Trojice a hrobkou rodiny Sporck.
  • Adršpašské skalné mesto - Adršpašsko-teplické skaly sú najväčším a najdivokejším skalným mestom Strednej Európy, ktoré fascinuje turistov a vyznávačou turistiky už od 18. storočia.
  • Park miniatúr pamiatok Dolného Slezska - obsahuje zmenšené modely hradov, zámkov, rezidenciu, kostolov a ďalších budov.
  • ZOO Dvůr Králové, ktorá je preslávená svojim safari.
Horská chata Ozon

Horská chata Ozon

Rýchory 21 , Žacléř
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Dagmar Staňková IČ: 13529943


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie