Užite si dovolenku v 4* Golf Hoteli Morris v Mariánských Lázních. Tešiť sa môžete až na 18 odpočinkových wellness procedúr, okrem iného na bylinkovú saunu, vírivku alebo parafínový zábal.
Užite si dovolenku v 4* Golf Hoteli Morris v Mariánských Lázních. Tešiť sa môžete až na 18 odpočinkových wellness procedúr, okrem iného na bylinkovú saunu, vírivku alebo parafínový zábal.

Perfektná dovolenka v Golf Hoteli Morris ****

Golf Hotel Morris **** leží v pokojnej časti obľúbených Mariánskych kúpeľov a ročne ho navštívi približne 20 tis. spokojných zákazníkov. Hotel spadá pod známu sieť hotelov Morris, takže si môžete byť istí maximálnou kvalitou služieb a ubytovania.

Tešte sa na elegantne vybavené izby s vlastným sociálnym zariadením, TV/SAT, telefónom, internetom a minibarom, v ktorých sa bude cítiť príjemne aj ten najnáročnejší klient.


Golf Hotel Morris **** sa teší priaznivým recenziám zákazníkov Zľavokingu, ktorí oceňujú ako ochotu personálu, tak služby, vybavenie hotela a lokalitu. Na portáli Booking.com má hodnotenie 8,4 z 10.


V hotelovej reštaurácii si zase pochutnáte na stredomorskej a mexickej kuchyni a gréckych špecialitách, ktoré sa pripravujú výhradne z kvalitných a čerstvých surovín. Po večeri si môžete dopriať pohárik kvalitného vína, kokteil, alebo dezert.

Nechajte sa hýčkať v hotelovom wellness

V hoteli načerpáte mnoho nových síl, pretože je pre vás pripravený bohatý wellness program.

Relaxovať budete pri oxygenoterapii či levanduľovom zábale, nechýba ani privátny vstup do vírivky a ďalšie lákavé ponuky.

Objavte kúzlo Mariánských Lázní

Perla medzi kúpeľmi - aj tak sa dajú Mariánské Lázně nazvať. Nájdete tu totiž mnoho krásnych miest, ktoré vám vyrazia dych. Takým je napríklad kúpeľná kolonáda s úchvatnými stropnými freskami.

V Mariánskych Lázních a ich okolí sa môžete tešiť na viac ako 40 minerálnych prameňov, v samotnom meste ich je 6, napríklad: Rudolfov prameň, známy Ferdinandov prameň, alebo najstarší Krížový prameň.

Park Boheminium - miniatúry významných pamiatok

Urobte si výlet do neďalekého parku Boheminium a pozrite sa na dokonalé makety významných pamiatok Českej republiky. Všetky modely sú vyhotovené v jednotnej mierke 1:25, vďaka ktorej uvidíte exponáty tak, ako by ste ich pozorovali z lietadla vo výške asi 200 m.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Pravoslávny chrám svätého Vladimíra - chrám bol otvorený v roku 1902 a už viac ako 100 rokov zostáva stredom obdivu návštevníkov vďaka svojej neobyčajnej architektúre a nádherne bohato zdobeným interiérom.
  • Rozhľadňa Hamelika - rozhľadňa vysoká 20 m sa nachádza na rovnako sa nazvanom vrchu a veľmi ľahko sa k nej dostanete pešo aj autom.
  • Kasíno - ak zastávate názor, že trocha hazardu nielen že nezaškodí, ale je na dovolenke dokonca povolený, zamierte do kasína Bellevue Marienbad.
  • Zámok Kynžvart - história zámku je spojená s rodom Metternichov. Tešte sa na nádherný rozľahlý anglický park a kabinet kuriozít s niekoľkými egyptskými múmiami. Zámok je cez zimné mesiace zatvorený, otvára sa 25.3.2017.
  • Františkovy Lázne - malebné kúpeľné mestečko s jedinečnou atmosférou, ktoré je považované za jedno z najromantickejších miest v ČR
  • Karlove Vary - sú najznámejšie a najväčšie kúpeľné mesto Českej republiky. Rušné ulice a kolonády sú tu obklopené tichými zalesnenými kopcami, ktoré sú pretkané sieťou peších chodníkov.
Golf Hotel Morris ****

Golf Hotel Morris ****

Zádub - Závišín 724 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MORRIS CL s.r.o. IČ: 49097415


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,5 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
2,5 km