Užite si oddych v kúpeľnom meste a ubytujte sa v Hoteli Kučera***. Čakajú vás prechádzky po kolonádach, wellness procedúry podľa výberu, romantické večere, fľaša vína na izbe a vstup do kúpeľov či múzea Jána Bechera.
Užite si oddych v kúpeľnom meste a ubytujte sa v Hoteli Kučera***. Čakajú vás prechádzky po kolonádach, wellness procedúry podľa výberu, romantické večere, fľaša vína na izbe a vstup do kúpeľov či múzea Jána Bechera.

Ubytovanie len pár metrov od kolonády

Zažite nezabudnuteľnú dovolenku v kúpeľnom meste Karlovy Vary a ubytujte sa v historickom Hoteli Kučera*** len 80 m od drevenej kolonády.


Zákazníci Zľavokingu si nemôžu vynachváliť lokalitu hotela. Kladne hodnotia aj personál a bohaté raňajky formou švédskych stolov v reštaurácii.


Tešiť sa môžete na ubytovanie v útulne zariadených izbách s vlastným sociálnym zariadením, TV / SAT, rýchlovarnou kanvicou, chladničkou, trezorom a fénom. V niektorých izbách sa môžete tešiť aj na zlatom vykladané secesné stropy a balkón s výhľadom na kolonádu.

Raňajky, ktoré si zamiluje naozaj každý

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na bohatých raňajkách, ktoré budú prebiehať formou bohatých švédskych stolov s teplými pokrmami. Rovnako ako v izbách je súčasťou reštaurácie krásny fládrovaný pozlátený strop, ktorý patrí pod ochranu UNESCO.

Vo vybraných variantách si taktiež počas pobytu vychutnáte romantickú večeru, ktorá uspokojí ako milovníkov mäsa, tak isto aj vegetariánov. Táto večera bude servírovaná v reštaurácii Chebský dvůr ktorá je vzdialená približne 120 m (3 minúty chôdze) od hotela.


Nechajte sa hýčkať v srdci Karlových Varoch

Čo by to bolo za dovolenku bez relaxu a oddychu. Vyberte si balíček procedúr podľa vášho výberu a nechajte sa hýčkať priamo v hoteli. Na výber máte jeden z nasledujúcich balíčkov:

  • Balíček č. 1 obsahuje masáž chrbta a šije + bahenný zábal z mrtvého mora chrbta a šije.
  • Balíček č. 2 obsahuje masáž tváre a dekoltu + výživnou pleťovú masku.
  • Balíček č. 3 obsahuje masáž rúk + parafínový zábal.
  • Balíček č. 4 obsahuje masáž chrbta a šije + parný bylinný kúpeľ BAOBAB.

Okolo hotela narazíte na mnoho značkových butikov, obchodíkov s typickými karlovarskými suvenírmi. Pre pravých romantikov nechýba možnosť povoziť sa v kočiari po kúpeľnej kolonáde. Vo vybranej variante máte aj poukážku do hotelového kaderníctva, kde si môžete vybrať jeden z nasledujúcich balíčkov:

  • Balíček objem len od kaderníka zahŕňa použite rady Your Assistant, umývanie, tvarujúcu vlhkosť, bambusový a kokosový prášok a fixáciu. -Balíček suché a poškodené vlasy zahŕňa umývanie, hĺbkovú regeneráciu a fénovanie.
  • Balíček pre mužov zahŕňa ošetrenie liečebnou radou Natural tech, umývanie, strihanie, masáž hlavy a vysušenie.

Kúpeľná kolonáda a výlety po okolí

Karlové Vary sú najznámejšie a najväčšie kúpeľné mesto Českej republiky, kde sú rušné ulice a kolonády obklopené tichými zalesnenými kopcami. Tie sú popretkávané sieťou chodníkov ideálnych na prechádzky či výlety na bicykli. Pokochajte sa úchvatným pohľadom na mesto ležiace v údolí.

Nezabudnite navštíviť aj tunajšie populárne kúpele využívané na liečbu karlovarskou termo-minerálnou vodou. Pri prechádzkach po kolonáde môžete pramene popíjať a nechať na sebe pôsobiť ich liečebné účinky.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Keď si budete chcieť oddýchnuť od rušných mestských uličiek, vyrazte na rozhľadňu Diana, odkiaľ budete mať Karlové Vary ako na dlani.
  • Za návštevu stojí aj hrad Loket, kde sa počas prehliadky dozviete o minulosti hradu, mesta a okolí.
Hotel Kučera ***

Hotel Kučera ***

Stará Louka 2/375 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Marcela Záblocká IČ: 61766844


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie