Užite si pohodovú dovolenku v 4* Golf Hoteli Morris v Mariánských Lázních. Tešiť sa môžete až na 10 oddychových wellness procedúr, polpenziu z kvalitných surovín a vstup na golfový trenažér + dieťa do 11,9 rokov zdarma.
Užite si pohodovú dovolenku v 4* Golf Hoteli Morris v Mariánských Lázních. Tešiť sa môžete až na 10 oddychových wellness procedúr, polpenziu z kvalitných surovín a vstup na golfový trenažér + dieťa do 11,9 rokov zdarma.

Perfektná dovolenka v Golf Hoteli Morris**** v Mariánskych Lázních

Hotel leží v pokojnej časti obľúbených Mariánskych kúpeľov a ročne ho navštívi približne 20 tis. spokojných zákazníkov. Golf Hotel Morris**** spadá pod známu sieť hotelov, takže si môžete byť istí maximálnou kvalitou služieb a ubytovania.

Tešte sa na elegantne vybavené izby s vlastným sociálnym zariadením, TV/SAT, telefónom, internetom a minibarom, v ktorých sa bude cítiť príjemne aj najnáročnejší klient.

V hotelovej reštaurácii si zase pochutnáte na stredomorskej a mexickej kuchyni a gréckych špecialitách, ktoré sa v hotelovej reštaurácii pripravujú výhradne z kvalitných a čerstvých surovín. Po večeri si môžete dopriať pohárik kvalitného vína, kokteil, alebo dezert.

Nechajte sa hýčkať v hotelovom wellness

V hoteli načerpáte mnoho nových síl, pretože je pre vás pripravený bohatý wellness program.

Relaxovať tak budete pri levanduľovom či anticelulitídnom zábale alebo si po náročnom dni zájdete oddýchnuť do medovo-miliečného kúpeľa. Že vám to stále nestačí? Potom sa tešte na privátny vstup do vírivky alebo na vstup do aquaparku v Mariánských Lázních.

Spievajúca fontána i šesť liečivých prameňov

Perla medzi kúpeľmi - aj tak sa dajú Mariánské Lázně nazvať. Nájdete tu totiž mnoho krásnych miest. Jedným z nich je napríklad Spievajúca fontána, alebo kúpeľná kolonáda s úchvatnými stropnými freskami.

V Mariánskych Lázních a ich okolí sa môžete tešiť na viac ako 40 minerálnych prameňov, z nich je potom v tomto meste 6, ktoré majú blahodarné a liečivé účinky, sú nimi napríklad: Rudolfov prameň, známy Ferdinandov prameň, alebo najstarší Krížový prameň.

Ideálny na prechádzku v prírode je blízky Slavkovský les, ku kratším prechádzkam však bohato postačí aj okolie hotela. K výletom sa hodí zámok Kynžvart, Františkovy Lázne či Karlovy Vary.

Park Boheminium ponúka miniatúry významných pamiatok ČR

Urobte si výlet do neďalekého parku Boheminium a pozrite sa na dokonalé makety významných pamiatok Slovenskej republiky. Všetky modely sú vyhotovené v jednotnej mierke 1:25, vďaka ktorej uvidíte exponáty tak, ako by ste ich pozorovali z lietadla vo výške asi 200 m.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Zámok Kynžvart - história zámku je spojená s rodom Metternichov. Tešte sa na nádherný rozľahlý anglický park a kabinet kuriozít s niekoľkými egyptskými múmiami.
  • Františkovy Lázne - tešte sa na liečivé pitné kúry pri ktorých môžete konzumovať až prameňov prírodnej minerálnej vody.
  • Karlove Vary - sú najznámejšie a najväčšie kúpeľné mesto Českej republiky, kde sú rušné ulice a kolonády obklopené tichými zalesnenými kopcami. Tieto kopce sú naviac pretkané sieťou peších chodníkov, ktoré sú ideálne na prechádzky. Pre pravých romantikov nechýba možnosť prechádzky v kočiari po kolonáde.
Golf Hotel Morris ****

Golf Hotel Morris ****

Zádub - Závišín 724 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MORRIS CL s.r.o. IČ: 49097415


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,5 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
2,5 km