Spoznajte stovežatú Prahu v hoteli JUNO *** a zažite všetko, čo ste doteraz nezažili. Hotel leží v parádnej lokalite len kúsok od centra, na Václavské námestie dôjdete za 10 minút. V cene sú raňajky formou bufetu.
Spoznajte stovežatú Prahu v hoteli JUNO *** a zažite všetko, čo ste doteraz nezažili. Hotel leží v parádnej lokalite len kúsok od centra, na Václavské námestie dôjdete za 10 minút. V cene sú raňajky formou bufetu.

Ubytovanie v 3* hoteli JUNO kúsok od centra

Hotel JUNO *** je ideálnou voľbou práve pre tých, ktorí túžia po pamiatkach, historickom centre a tradičnom českom pive. Hotel sa nachádza približne 800 metrov (10 minút pešo) od stanice metra Strašnická, odkiaľ je to len 5 zastávok na Václavské námestie.

V hoteli sú k dispozícii komfortne zariadené izby s TV/SAT, trezorom a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom.


Na recepcii si môžete zakúpiť aj vstupenky do divadla, na koncerty či na ďalšie pražské pamätihodnosti.


Pre hostí je k dispozícii aj reštaurácia, kde si pochutnáte na tradičnej českej a medzinárodej kuchyni. Večer si môžete spríjemniť posedením v lobby bare a dopriať si niečo dobré na pitie.

Užite si srdce Európy so všetkým

Hlavné mesto Praha ponúka nespočetné množstvo možností ako stráviť voľný čas. Pozrite sa na klasické pamiatky ako je Karlov most, Malá Strana, Hradčany, Pražský hrad, Staromestské námestie s orlojom a Petřín.

  • Zájdite na výlet do krásnej pražskej ZOO, kde nájdete i gorily.
  • Odporúčame navštíviť tiež Národnú galériu a divadlo, České múzeum čokolády, Botanickú záhradu a Náplavku, kde sa často konajú rôzne zaujímavé podujatia a farmárske trhy.
  • Vyskúšajte tiež plavbu po Vltave, alebo bobovú dráhu.

Nezabudnite navštíviť i Krymskú ulicu v pražských Vršovicích, ktorá bola v roku 2015 zaradená slávnym americkým denníkom The New York Times medzi 12 najkrajších ulíc v Európe.


Navštívte Vianočné trhy v Prahe a nechajte sa očariť jedinečnou slávnostnou atmosférou. Na Staromestskom námestí a Václavskom námestí začínajú 26. novembra a končia 1.1.2017. Nájdete tu desiatky stánkov s punčom, dobrotami a vhodnými darčeky pre vašich blízkych.


Hotel Juno ***

Hotel Juno ***

Štěchovická 2296 , Praha
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
VISION - CZ s.r.o. IČ: 26439310


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná