Užite si krásnu prírodu Bielych Karpát a ubytovanie v štýlovej Chate Jana s polpenziou, fľašou vína, neobmedzeným vstupom do úplne nového wellness centra, masážou a zábalom. Ten pravý romantický zážitok v čistej prírode.
Užite si krásnu prírodu Bielych Karpát a ubytovanie v štýlovej Chate Jana s polpenziou, fľašou vína, neobmedzeným vstupom do úplne nového wellness centra, masážou a zábalom. Ten pravý romantický zážitok v čistej prírode.

Ubytovanie v romantických apartmánoch s neobmedzeným wellness

Štýlovú Chatu Jana nájdete skoro na "konci sveta" - na Lopeníku, kde je obklopená iba lesmi a krásnou prírodou s nádhernými panorámami. Okrem nekončiaceho stromoradia nájdete hneď pri chate tiež "rozprávkový les" zložený z veľkých, z dreva vyrezávaných figúrok zvierat a rozprávkových postáv.

Ubytovaní budete v úplne nových apartmánoch v podkroví chaty, ktoré majú vlastné sociálne zariadenie a výhľad do okolitej prírody. Každý apartmán má varnú kanvicu so šálkami na prípravu kávy a čaju, malú chladničku a TV.

V chate nájdete aj nové wellness centrum s bazénom s masážnymi tryskami, saunou, vírivkou so svetelnou terapiou a parou.

Súčasťou chaty je aj reštaurácia s výbornou domácou kuchyňou. Pri pití kvalitného vína alebo piva Svijany sa môžete kochať krásnym výhľadom do okolia.

Vydajte sa za bohyňami, navštívte Trenčín

Aj napriek tomu, že Biele Karpaty v poslednej dobe zažívajú turistický boom, si toto miesto stále zachováva pokojnú atmosféru, skoro akoby sa tu zastavil čas. Nudiť sa tu ale nebudete ani na chvíľu. Máme pre vás niekoľko tipov, čo podniknúť:

  • Žítková - navštívte neďalekú dedinku, kde žili slávne bohyne. Vydajte sa náučným chodníkom a navštívte dom poslednej bohyne Irmy Gabrhelovej. Tento zvláštny dom svojou mystickou atmosférou ohromil už nejedného turistu.
  • Rozhľadňa Veľký Lopeník - ak chcete mať celé Kopanice (teda miestne dedinky) ako na dlani, nazbierajte odvahu a vystúpte až na vrchol rozhľadne na rovnomennom kopci. Z jednej strany uvidíte Karpaty, z druhej môžete obdivovať majestátne Tatry.
  • Uherský Brod - pár minút cesty vám zaberie cesta do tohto mesta s malebným námestím. Prezrieť si tu môžete starobylý veterný mlyn alebo Múzeum Komenského.
  • Luhačovice - za pol hodinky jazdy autom sa dostanete do týchto moravských kúpeľov. Okrem liečivých prameňov ochutnajte tiež kúpeľné oplátky a prejdite sa po krásnej kolonáde.
  • Trenčín - bola by škoda nepreskúmať aj slovenskú časť. Vyrazte do Trenčína, navštívte hrad a dajte si niečo dobré pod zub na trenčianskom námestí v miestnych kaviarňach.

Cyklisti by si nemali zabudnúť pribaliť bicykle. Začať môžu napríklad na vrchole Javorník a potom to vziať cez Šibenický vrch s krásnym výhľadom.

Horská chata Jana

Horská chata Jana

Lopeník 78 , Lopeník
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Petr Vařacha IČ: 29281814


+420 777 567 130

horska.chata@seznam.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie