Dovolenka na Vysočine je zárukou hŕbu aktivít po celý rok. Ubytujte sa v 3 * hoteli Medlov a tešte sa na polpenziu aj wellness procedúry. Vydajte sa na hrad, ku skalám, známemu pútnickému kostolu alebo na Divoký západ.
Dovolenka na Vysočine je zárukou hŕbu aktivít po celý rok. Ubytujte sa v 3 * hoteli Medlov a tešte sa na polpenziu aj wellness procedúry. Vydajte sa na hrad, ku skalám, známemu pútnickému kostolu alebo na Divoký západ.

Dovolenka uprostred Vysočiny v hoteli Medlov***

Dovolenku na Vysočine si skvele užijete v hoteli Medlov***, ktorý leží priamo pri rybníku Medlov. Či už sa rozhodnete pre dovolenku v akomkoľvek ročnom období, nudiť sa určite nebudete.

Izby hotela majú vlastnú kúpeľňu, TV / SAT, niektoré majú tiež televíziu. Zadarmo sa pripojíte k wifi. Na dobrom jedle v podobe českej či medzinárodnej kuchyne si pochutnáte v hotelovej reštaurácii. Ďalej v hoteli nechýba vináreň a letná terasa, ktorá ponúka príjemné posedenie počas slnečných dní.

Oddýchnite si počas wellness procedúr

V novej sezóne 2016 sa môžete tešiť na kompletne zrekonštruované wellness centrum vo vonkajšom domčeku, kde nájdete: sauny, ochladzovací bazén s vodopádom, masážnu miestnosť, aróma jaskyňu alebo relaxačnú zónu.

V cene balíka máte tiež wellness kredity, ktoré môžete využiť na tieto služby: zábaly, masáže a kúpele.

Do prírody aj za históriou

Môžete podniknúť rôzne výlety alebo si zašportovať:

  • Rybník Medlov - leží priamo pri hoteli a v lete sa z neho stáva miesto ideálne pre vodné športy a kúpanie.
  • Devět skal - obdivovať môžete tento najvyšší vrchol Žďárských vrchov (836 m), ktorý je zároveň prírodnou pamiatkou.
  • Žákova hora - vydajte sa na tento záhadou opradený kopec o stratených žiakoch zo Žďárského kláštora, ktorí sa z jeho návštevy už nevrátili.
  • Hrad Pernštejn - tento majestátny hrad sídliaci na skale vyzerá presne ako z rozprávky a je skvelým miestom pre popoludňajší výlet.
  • Westernové mestečko Šiklův mlýn - vyskúšajte, ako to vyzeralo na Divokom západe a užite si veľa zábavy a dobrodružstva medzi pištoľníkmi, lupičmi aj odvážnymi kovbojmi.
  • V zimnej sezóne si užite 100 km bežeckých trás a ski snow park Harusův kopec.

Dovolenka je ideálnou voľbou aj pre milovníkov bicyklov, lesná krajina a asfaltové cesty sú vhodné pre obdivovanie okolia z cyklistického sedla.

Hotel Medlov ***

Hotel Medlov ***

Fryšava 143 , Nové Město na Moravě
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Pilifi, s.r.o. IČ: 02007304


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná