Návšteva stovežatej Prahy je vždy dobrý nápad. Vyrazte napríklad aj hneď na výlet do českej metropoly a ubytujte sa v rodinnom penzióne Březina***, ktorý leží priamo v centre mesta. V cene balíka aj raňajky.
Návšteva stovežatej Prahy je vždy dobrý nápad. Vyrazte napríklad aj hneď na výlet do českej metropoly a ubytujte sa v rodinnom penzióne Březina***, ktorý leží priamo v centre mesta. V cene balíka aj raňajky.

Rodinný penzión v Prahe len 5 min chôdze od Václavského námestia

Radi jazdíte do Prahy na výlety ale vadí vám, že všade musíte ďaleko cestovať? Potom by ste sa mali ubytovať v penzióne Březina***, ktorý leží priamo v centre Prahy a k najznámejším pražským pamiatkam to tak budete mať len pár krokov. Napríklad na Václavské námestie dorazíte pešo behom 5 min.

Izby rodinného penzióna sú príjemne zariadené, nájdete na nich vlastnú kúpeľňu, TV, trezor a zadarmo sa tu pripojíte k wifi.

Historické pamiatky, romantické prechádzky a nočný život veľkomesta

Stovežatá Praha s dominantou Pražského hradu láka ročne státisíce turistov a jej krásu ocenil aj prestížny výber Tripadvisor (Praha patrí medzi 10 najobľúbenejších miest na svete).

Okrem klasických pamätihodností odporúčame navštíviť tiež pražskú ZOO, Technické múzeum, Národnú galériu, Židovskú štvrť s množstvom múzeí, Národné divadlo alebo Náplavku, kde sa často konajú farmárske trhy či iné zaujímavé akcie.

Nalaďte sa na vianočnú atmosféru priamo v Prahe alebo si užite sviatok zamilovaných

Praha ponúka najväčšie vianočné trhy v republike, ktoré si tento rok môžete užiť od 29. novembra do 1. januára.

Pokochajte sa nádherne vyzdobenými stromom, pri stánkoch môžete obdivovať remeselnícke výrobky a pochutnať si na tradičnom trdelníku. Nechýba ani detská dielnička a bohatý sprievodný program.

Návštevníci českej metropoly môžu opäť preskúmať adventnú dedinku s typickými domčekmi s červenými strechami. S vareným vínom v ruke sa môže každý zastaviť pred pódiom, kde vystúpia predovšetkým detské súbory s koledami.

V penzióne Březina si môžete užiť aj sviatok všetkých zamilovaných - Valentín. Vyrazte sem so svojou drahou polovičkou a doprajte si napríklad romantické prechádzky Prahou.

Pension Březina

Pension Březina

Legerova 39-41 , Praha 2
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jiřina Březinová IČ: 44288824


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
15 km