Užite si nezabudnuteľnú dovolenku vo Vysokých Tatrách. Čaká na vás ubytovanie v penzióne Skitour s raňajkami a celodennou vstupenkou do populárneho AquaCity Poprad.
Užite si nezabudnuteľnú dovolenku vo Vysokých Tatrách. Čaká na vás ubytovanie v penzióne Skitour s raňajkami a celodennou vstupenkou do populárneho AquaCity Poprad.

Oddýchnite si pod Tatrami

Penzión Skitour sa nachádza uprostred národného parku Vysoké Tatry v obci Stará Lesná. Útulné ubytovanie s rodinnou atmosférou si zamilujete aj vďaka skvelej polohe, z ktorej to máte všade kúsok. Napríklad v Tatranskej Lomnici ste autom za niekoľko minút.

V penzióne Skitour vás čakajú izby Štandart s wifi pripojením. Súčasťou každej izby je aj vlastné sociálne zariadenie so sprchou a toaletou. Pripravené sú pre vás dvojlôžkové, trojlôžkové aj rodinné izby, ktoré majú tiež vlastnú kuchynku.

Voľný čas môžete tráviť v spoločenskej miestnosti s TV/SAT, kde nájdete aj detský kútik.

Penzión v samom srdci Tatier

Penzión Skitour leží v tak skvelej lokalite, že nebudete vedieť, čo podniknúť skôr. Okolie je ideálne pre milovníkov zimných športov aj nadšených obdivovateľov prírodných scenérií.

Kam si zájsť na lyže?

Vysoké Tatry sú prešpikované lyžiarskymi strediskami. V neďalekej Tatranskej Lomnici (4 km) nájdete moderný ski areál. Zjazdovka z Lomnického sedla do Lomnice je nová a jedna z najatraktívnejších na celom Slovensku. V okolí nájdete nielen mnoho ďalších zjazdoviek rôznej obtiažnosti, ale aj nespočetné kilometre bežeckých tratí.

Aquacity Poprad - poriadna dávka relaxu

Ak chcete zažiť skutočnú dávku relaxu, využite svoj celodenný vstup zdarma a zamierte do aquaparku AquaCity Poprad (približne 15 min. Autom). Vonkajšia termálna časť a unikátne vnútorné dvojpodlažné wellness centrum uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Vďaka termálnym prameňom sú vonkajšie bazény príjemne vyhriaté a prístupné po celý rok. Kopec zábavy si užijete na mnohých atrakciách.

Tešte sa na:

  • Vonkajší aj vnútorné termálne bazény pre relax aj plávanie.
  • Vitálny svet so 7 saunami.
  • Inhalácia, sanárium, tepidárium.
  • Laserové show vo vnútorných bazénoch.
  • Relaxačné zóny a mnoho ďalšieho.
Penzion Skitour

Penzion Skitour

Tatranská 186 , Stará Lesná
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Kišková Agnesa – SKITOUR – CK IČ: 10731849


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
16:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie