Vychutnajte si oddychovú dovolenku pri rakúskom Wolfsbergu. V Alpenhoteli Ozon Wolfgruber *** sa môžete tešiť na bohatú polpenziu, neobmedzené wellness a vstup na kúpalisko Stadionbad.
Vychutnajte si oddychovú dovolenku pri rakúskom Wolfsbergu. V Alpenhoteli Ozon Wolfgruber *** sa môžete tešiť na bohatú polpenziu, neobmedzené wellness a vstup na kúpalisko Stadionbad.

Pokojné prostredie s výhľadom na rakúske Alpy

Pokiaľ chcete na pár dní úplne vypnúť a načerpať nové sily, je pre vás pobyt v Alpenhoteli Ozon Wolfgruber *** na úpätí rakúskych Álp ideálnou voľbou. Okrem vysokohorského vzduchu a rozprávkového výhľadu na vás čaká tiež neobmedzený vstup do wellness a štedrá polpenzia v hotelovej reštaurácii.

Izby, zariadené v alpskom štýle, vám zaručia maximálny komfort. Okrem pohodlných manželských postelí sú vybavené tiež vlastným sociálnym zariadením, televíziou a WiFi pripojením.

V príjemnej hotelovej reštaurácii si zase vychutnáte bohaté raňajkové bufety a trojchodové večere. Šikovný kuchársky tím sa zameriava predovšetkým na tradičnú rakúsku kuchyňu, ktorú pripravuje výhradne z kvalitných lokálnych surovín.

Aktívna dovolenka alebo oddych? Pokojne oboje!

V cene ponuky je tiež neobmedzený vstup do wellness pre dvoch. Svoje prechádzkami unavené telo tak môžete odmeniť saunovaním v klasickej alebo infračervenej saune kedykoľvek len budete chcieť.

Ak ste aktívnejší typ, iste oceníte neobmedzený vstup do fitness. Ak by vás cvičenie omrzelo, môžete vyraziť na túru po horách. Niektoré varianty obsahujú i jednodňový výlet po rakúskych Alpách so sprievodcom. A aby ste na túre nevyhladli, dostanete desiatový balíček.

Užite si deň na kúpalisku vo Wolfsbergu

K vybraným variantom obdržíte naviac vstup na kúpalisko Stadionbad vo Wolfsbergu. V areáli nájdete hneď 4 vyhrievané bazény, veľký tobogán alebo špeciálny potápačský bazén. Využiť môžete i rôzne športoviská ako napríklad ihrisko na plážový volejbal a futbal, minigolf alebo šachový stolík. Viac nformácií o areáli sa dozviete TU.

Alpenhotel Ozon ***

Alpenhotel Ozon ***

Rieding 11 , Wolfsberg - St. Stefan im Lavanttal
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Ozon Plus GmbH IČ: FN442533


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná