Rodinná dovolenka plná lyžovania a oddychu v krytom bazéne a saunách na vás čaká v 3* Hoteli Almresort Gerlitzen priamo pri známom skiareáli Gerlitzen Alpe. Tešiť sa môžete aj na rozšírenú polpenziu plnú skvelých chutí.
Rodinná dovolenka plná lyžovania a oddychu v krytom bazéne a saunách na vás čaká v 3* Hoteli Almresort Gerlitzen priamo pri známom skiareáli Gerlitzen Alpe. Tešiť sa môžete aj na rozšírenú polpenziu plnú skvelých chutí.

Oddych v Korutánsku

Hotel Almresort Gerlitzen *** sa nachádza na pokojnom mieste v samom srdci Korutánska, v nadmorskej výške 1 500 metrov, cca 10 km od centra kúpeľného mesta Villach.

Ubytovaní budete v dvojizbovom apartmáne (cca 53 m², min. 2 dospelí / max. 2 dospelí + 2 deti), v ktorom nájdete vlastné sociálne zariadenie, plne vybavenú kuchyňu, jedálenský kút s posedením, spálňu s manželskou posteľou, obývacia časť s rozkladacou pohovkou, trezor a balkón.

Miestna reštaurácia vás poteší chutnými pokrmami na raňajky a večeru, navyše dostanete aj olovrant formou snacku. V hoteli si môžete zahrať biliard, stolný tenis, šípky alebo stolný futbal.

Naozajstným lákadlom je wellness centrum, do ktorého máte neobmedzený vstup zdarma, tešiť sa môžete na vnútorný bazén, fínsku saunu, parný kúpeľ a relaxačná miestnosť. Otváracie hodiny wellness sa dozviete z vývesky v hoteli.

Lyžiarske stredisko hneď pri hoteli

Skiareál Gerlitzen ponúka 39 km zjazdoviek rôznych stupňov náročnosti, čím je ideálna pre rodiny s deťmi, a 15 vlekov a lanoviek, vrátane tej najmodernejšej s vyhrievanými sedačkami . Lanovka Kanzelbahn, ktorá je každodenne v prevádzke od 8:15 do 17:00 hodín, leží navyše iba 300 metrov od hotela .

Zakúpiť môžete aj rozšírený skipas "Top Ski Pass Gold", ktorý platí vo všetkých strediskách Korutánska a Východného Tirolska a umožňuje tak návštevu celkom 31 lyžiarskych stredísk s celkovou dĺžkou zjazdoviek 891 km

Tipy na výlet

Oblasť okolo jazera Ossiacher See a kúpeľného mestečka Villach je jednou z najkrajších častí Rakúska. Hory a jazero a okolité národný park sú perfektnou kombináciou v lete aj v zime.

Nenechajte si ujsť návštevu kúpeľných miest Villach a Bad Bleiberg s ukážkovými baňami s podzemnou dráhou. Vyjdite si na hradnú zrúcaninu Landskron, ktorá sa hrdo vypína na kopci medzi jazerom Ossiacher See a mestom Villach.

Zájsť si môžete aj k jednej z najväčších sochárskych galérií vo voľnej prírode v údolí Krastal. Medzi riekou Drávou a jazerom Ossiacher See nájdete množstvo stanovíšť so zaujímavými mramorovými sochami.

Zaujímavosťou je panoramatická cesta Gerlitzen poskytujúca nádherný výhľad na strednej Korutánsko. Spoplatnená cesta, ktorej prejazd máte v cene balíka, vedie z obce Bodensdorf pri jazere Ossiach až k parkovisku pri panoramatickej vyhliadky pri rezorte Feuerberg vo výške 1 800 m n.m.

Hotel Almresort Gerlitzen *** (CK Nic než pryč)

Hotel Almresort Gerlitzen *** (CK Nic než pryč)

Kanzelhöhe 8 , Treffen bei Villach
Rakúsko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie