Vydajte sa do rozprávkovej prírody Álp a oddýchnite si od každodenného zhonu. Ubytovanie v českom penzióne Alpenrose s výbornou domácou kuchyňou a množstvom aktivít je skvelou voľbou pre idylickú dovolenku. Dieťa zdarma.
Vydajte sa do rozprávkovej prírody Álp a oddýchnite si od každodenného zhonu. Ubytovanie v českom penzióne Alpenrose s výbornou domácou kuchyňou a množstvom aktivít je skvelou voľbou pre idylickú dovolenku. Dieťa zdarma.

Penzión Alpenrose v najkrajšej časti Tirolska

Vydajte sa na rozprávkovú dovolenku do penziónu s rodinnou atmosférou Alpenrose, ktorý nájdete v malebnej rakúskej dedinke Erpfendorf. Okrem parádneho divadla na tirolské vrcholky vám táto lokalita zaručí veľa zábavy po celé leto.

Veľkou výhodou penziónu Alpenrose je jeho dostupnosť - z Prahy sa sem dostanete za 4 hodiny a z Brna za 5 hodín.


Zákazníci Zľavokingu si nemôžu vynachváliť veľmi chutné jedlo podávané v reštaurácii. Kladne hodnotí aj milý a ochotný personál.


Ubytovanie ponúka penzión v útulne zariadených izbách s vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha) a balkónom, ktorý oceníte počas pekných slnečných dní.

V penzióne je hosťom k dispozícii aj príjemne zariadená reštaurácia spolu s barom a českým personálom. V reštaurácii sa tak môžete tešiť na českej, tirolské, ale aj medzinárodné dobroty.

Počas pekných slnečných dní môžete posedieť na záhradke a kochať sa pohľadom na okolitú prírodu Álp s pol litrom točeného českého piva Pilsner Urquell.

Návštevníci môžu využiť aj miestne wellness centrum alebo si zahrať napríklad stolný tenis či volejbal.

Raj pre cyklistov i nadšených turistov kúsok od strediska Kitzbühel

Lokalita Kitzbühelrských Alp láka cestovateľov nielen kvôli svojim prírodným krásam, ale tiež kvôli množstvu aktivít, ktoré sa tu dajú v lete podniknúť.

Takže ak patríte medzi milovníkov cyklistiky, potom určite oceníte veľké množstvo cyklotrás, ktoré vás prevedú prírodnými krásami Tirolských Álp.

Na svoje si ale prídu aj turisti. Pešo sa môžete napríklad vydať na niekoľko ďalších alpských vrcholkov spolu s horským sprievodcom, ktorý vám okrem správnej cesty ponúkne aj veľa zaujímavých informácií o miestnej krajine.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Wildpark Tirol - Aurach - prírodný zoologický park s možnosťou prechádzok, kde je k videniu až 200 zvierat vo voľnej prírode, bez akýchkoľvek plotov.
  • Vodný park Panaromabad
  • Ellmi 's Zauberwelt
Gasthof Alpenrose

Gasthof Alpenrose

Salzburger Str. 34 , Erpfendorf
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Prosím doplnte IČ: Prosímdoplnte


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie