Dovolenka v 4* hoteli Marko kúsok od jazera Klopeiner See. V cene balíka je plná penzia, neobmedzené wellness a vstup do vyhrievaného bazéna. Deti do 9,9 rokov majú pobyt zdarma. Užite si skvelú letnú dovolenku práve tu.
Dovolenka v 4* hoteli Marko kúsok od jazera Klopeiner See. V cene balíka je plná penzia, neobmedzené wellness a vstup do vyhrievaného bazéna. Deti do 9,9 rokov majú pobyt zdarma. Užite si skvelú letnú dovolenku práve tu.

Dovolenka pre celú rodinu v regióne tisícich jazier

Hotel Marko**** leží asi 800 m od jazera Klopeiner See v Korutánsku, ktoré je typické množstvom jazier. Hotelové izby sú zariadené vo svetlých farbách a zodpovedajú štandardu 4*, môžete sa teda tešiť na komfortné ubytovanie vo vedľajšej budove hotela.


TERMÍNY PRE VAŠU DOVOLENKU:

  • SEZÓNA A: 4.6.-18.6.
  • SEZÓNA B: 18.6.-3.7. a 28.8.-10.9.
  • SEZÓNA C: 3.7.-28.8.

Doplatiť si priamo v CK potom môžete za ubytovanie v hlavnej budove alebo v dome pre hostí. Ubytovanie je teda možné v týchto variantoch:

  • Vedľajšia budova (tento typ ubytovania je v cene) - izby s veľkosťou 17 - 20 m² sú pre max. 2 dospelé osoby a 1 dieťa, s balkónom.
  • Hlavná budova - izby s veľkosťou 20 m² sú pre max. 2 osoby, s balkónom.
  • Dom pre hostí - izby s veľkosťou 40 - 50 m² sú pre max. 2 dospelé osoby a 2 deti, s balkónom.

Pre hostí je k dispozícii reštaurácia, vyhrievaný exteriérový bazén, vlastná pláž pri jazere, tenisové kurty, fitness.

V hoteli myslia aj na tých najmenších návštevníkov, pre nich je pripravená detská herňa, zážitkové ihrisko a dokonca nechýba ani vlastná hotelová farma so zvieratkami.

Priamo v hoteli je k dispozícii wellness. Tam nájdete tri druhy sáun (fínska, parná a infra) a vírivku.

Jazero a výlety

Tyrkysové jazero Klopeiner See je zárukou nekončiacej letnej zábavy. V lete sa voda ohreje až na 28°C a jazero sa tak radí medzi najteplejšie v celej Európe.


NÁŠ TIP: Chcete si užiť všetky aktivity a prehliadky zaujímavých miest za zvýhodnenú cenu? Potom sa opýtajte v miestnom turistickom infocentre na turistickú Korutánsku kartu.


Ak radi športujete, okrem plávania si tu užijete aj cyklistiku pozdĺž rieky Dráva alebo okolo jazier. Pre tých z vás, ktorí holdujú skôr horskej turistike je k dispozícii Flow Country Trail - 12 km dlhá cyklo trať na hore Petzen, ktorá poteší všetkých milovníkov adrenalínu.

Radi by ste ochutnali nejaké rakúske dobroty? Navštívte počas výletov do okolia niektorú z miestnych biofariem, ktoré ponúkajú tie najkvalitnejšie špeciality a suroviny.

Za kultúrou potom vyrazte do mesta Klagenfurt, najväčšieho mesta Korutánska, alebo napríklad k hradu Hochosterwits či súkromnému kaštieľu Elberstein. Okolie ponúka aj prírodné krásy, napríklad kvapľovú jaskyňu (Tropfsteinhöhle Griffen) alebo ďalšie jazerá (Turnersee, Kleinsee).

Hotel Marko **** (CK Sky Tours)

Hotel Marko **** (CK Sky Tours)

Seenweg 41 , Seelach am Klopeinersee
Rakúsko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie