Zažite perfektnú all inclusive zimnú dovolenku v Nemecku v hoteli Landgut Bergland-Hof, ktorý nájdete ukrytý medzi stromami, 50 metrov od bežkárske stopy a cca 5 km od lanovky Hochficht. Dieťa do 12,9 rokov zdarma.
Zažite perfektnú all inclusive zimnú dovolenku v Nemecku v hoteli Landgut Bergland-Hof, ktorý nájdete ukrytý medzi stromami, 50 metrov od bežkárske stopy a cca 5 km od lanovky Hochficht. Dieťa do 12,9 rokov zdarma.

Ideálna lyžiarska dovolenka v útulnom rodinnom penzióne

Hotel Landgut Bergland-Hof sa nachádza uprostred Bavorského lesa v nadmorskej výške 800 m n. m, cca 500 m od centra mesta Neureichenau.

Kapacita hotela je celkom 40 izieb, vy budete ubytovaní v dvojlôžkovej izbe (cca 20-28 m², min. 2 dospelí / max. 2 dospelí a 2 deti) s prístelkami. Izba je vybavená manželskou posteľou, rozkladacou pohovkou, vlastným sociálnym zariadením so sprchou alebo vaňou, fénom, rádiom. Niektoré izby majú tiež vlastný balkón.

Hotel Landgut Bergland-Hof disponuje vstupnou halou s recepciou, jedálenským sálou, reštaurácií s panoramatickým výhľadom, hotelovým barom a lyžiarňou.

Zohrejte svoje unavené svaly vo wellness

Po celodennom lyžovaní či bežkovaní sa zohrejte vo wellness a nechajte vydýchnuť svoje unavené svalstvo.

Wellness funguje denne od 16:00 do 20:00 hodín a zahŕňa fínsku saunu, saunu s bylinkami, parný kúpeľ, infračervenú kabínu, relaxačnú miestnosť, masážne sprchy a Kneippov chodník.

Zaplávať si potom môžete vo vnútornom bazéne s rozlohou 32 m². Ten je v prevádzke denne od 7:00 do 20:00 hodín, takže na vodné radovánky budete mať vždy dostatok času.

Pobyt ultra all inclusive

Na tejto dovolenke môžete všetky starosti hodiť za hlavu, o stravu a pitie budete totiž mať na 100% postarané. All inclusive pobyt zahŕňa:

  • Raňajky formou bufetu (od 8:00 do 10:00 hod).
  • Každý pondelok neskoré bavorské raňajky s klobásou, pečivom a pivom (od 10:30 do 12:00 hod).
  • Obed vo forme snacku s 3 druhmi šalátu, kávou a čajom (od 12:00 do 13:00 hod).
  • Popoludňajší olovrant od 15:00 do 16:00 hodín (káva, čaj, mlieko, kakao, pečivo, zmrzlina pre deti).
  • Večeru formou bufetu s výberom z 3 hlavných chodov, predjedlom, polievkou a dezertom (od 18:00 do 20:30 hod).
  • Po celý deň od 10:00 do 24:00 hod nápoje (pivo, stolové víno, nealkoholické nápoje ako limonády, coca cola a i.).
  • Denne od 18:00 do 24:00 hod alkoholické nápoje (gin, vodka, rum, prosecco, kvasnicové pivo).

Na lyže do Winter Hoch, na výlet do Pasova

Čo všetko môžete zažiť na svojej dovolenke v Nemecku?

Rozhodne sa vydajte na lyže či snowboard. K lanovke Hochficht dôjdete autom zhruba za 5 minút , lanovka Winter Hoch 3 sa nachádza približne 5 km od hotela. Takže sa ráno ocitnete na lyžiach ešte než rozlepíte svoje ospalé oči.

Čím všetkým disponuje lyžiarska oblasť Winter Hoch 3? Tešiť sa môžete hlavne na 20 km zjazdoviek (od ľahkých rodinných po náročnej pretekárske FIS trate), Snow Park aj večerné lyžovanie. Samozrejmosťou je aj servis ako lyžiarska škola alebo požičovňa lyží.

Ďalej sa 50 m od hotela nachádza bežkárska stopa. Milovníci zimnej turistiky si zase prídu na svoje na chodníku vzdialenom cca 1,5 km.


TIP! Prečítajte si, ako sa zbaliť na hory na našom blogu.


Na výlet vyrazte do mesta Passau, kam to budete mať približne 43 km. Vydajte sa na plavbu loďou po Dunaji, ostatne Passau je známy ako "brána do Čierneho More".

Odporúčame tiež návštevu úchvatného Múzeá skla, ktoré je domovom rôznych sklenených exponátov z obdobia baroka, rokoka, empíru, biedermeieru atď..

Ďalej navštívte napríklad jazero Plöcksteiner See alebo rozhľadňu Hriadeľ .

Hotel Landgut Bergland-Hof (CK Nic než pryč)

Hotel Landgut Bergland-Hof (CK Nic než pryč)

Lackenhäuser 34 , Neureichenau
Nemecko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná