Navštívte Vodice, malebné mestečko a populárne letovisko v Severnej Dalmácii. Leto v Chorvátsku si užijete v Apartmánoch Vlado len 350 metrov od okruhliakovej pláže s priezračnou vodou. Polpenziu i autobusovú dopravu je možné prikúpiť.

Vodice: skvelá letná dovolenka pri mori

Ubytovanie vás čaká v Apartmánoch Vlado. Budova disponuje celkovo deviatimi priestrannými apartmánmi vhodnými pre skupiny i rodiny s deťmi. Na výber máte z dvoch typov apartmánov:

TRILO 4 (pre 4 osoby) - samostatná spálňa s manželskou posteľou + spálňa s manželskou posteľou alebo 2 samostatnými lôžkami, obývacia izba s vybaveným kuchynským kútom, sociálne zariadenie so sprchou, TV/SAT, terasa

TRILO 5 a 6 (pre 5 a 6 osôb) - samostatná spálňa s manželskou posteľou a ďalším možným lôžkom + spálňa s manželskou posteľou alebo 2 samostatnými lôžkami, obývacia izba s vybaveným kuchynským kútom a rozkladacím gaučom pre 2 osoby, sociálne zariadenie, TV/SAT, terasa

Na varenie budete mať k dispozícii sporák a rýchlovarnú kanvicu, prípadne si môžete dokúpiť polpenziu v blízkom hoteli. V horúcom podnebí príde vhod aj klimatizácia.


Hlavné výhody ubytovania:

  • Len 350 metrov od okruhliakovej pláže s pozvoľným vstupom do mora
  • Pokojná lokalita mesta Vodice - Srima
  • Do centra mesta je to asi 800 metrov (po pláži alebo autobusom)

Spoznajte vyhľadávané prímorské letovisko

Vodice sa radia k najatraktívnejším letoviskám Dalmácie. Nachádzajú sa v malebnej zátoke pri Jadranskom mori a ležia cca 12 km severne od Šibeniku. Rušné cez deň a pritom čarovné pri západe slnka - to sú Vodice.

Vzdialenosť z Brna do Dalmácie je 815 km, z Prahy 980 km. Cestovná kancelária ponúka tiež možnosť autobusovej dopravy.

Cestujte s overenou CK

CK For-line

CK For-line

Dominikánské nám. 8 , Brno
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FOR-LINE TOUR, s.r.o. IČ: 47903104


515 915 290

tour@forline.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie