Prvotriedne ubytovanie a relax vo wellness vám ponúka nový, moderný Wellness Hotel Green Paradise **** pri Karlových Varoch. Vyskúšajte procedúry snov - čokoládový kúpeľ, rašelinový a parafínový zábal či soľnú jaskyňu.
Prvotriedne ubytovanie a relax vo wellness vám ponúka nový, moderný Wellness Hotel Green Paradise **** pri Karlových Varoch. Vyskúšajte procedúry snov - čokoládový kúpeľ, rašelinový a parafínový zábal či soľnú jaskyňu.

Ubytovanie v novom luxusnom hoteli

Wellness Hotel Green Paradise **** sa nachádza v pokojnom lesoparku neďaleko kolonád Karlových Varov. Hosťom ponúka komplexné hotelové služby od ubytovania a chutnej kuchyne až po wellness. Hotel je úplne nový a moderne zariadený, ideálne miesto pre uvoľnenie a relax v kúpeľnom trojuholníku.

Izby disponujú vlastným sociálnym zariadením s kúpeľňou so sprchovacím kútom, k ďalšiemu vybaveniu patria LCD televízory, uteráky, osušky, fén alebo trezor. V celej budove je WiFi pripojenie.


V rámci polpenzie si skutočne pochutnáte. Kuchári v miestnej reštaurácii varia z čerstvých regionálnych surovín. V ponuke večerného bufetu nájdete polievku, šaláty, tri druhy hlavných jedál a samoobslužný zmrzlinový pult. Na lahodné koktaily a drinky si potom zájdite do Lobby Baru, v ponuke je aj káva a výborné vína a piva.


Blahodarné wellness procedúry

Do kúpeľov sa už po stáročia vydávajú ľudia za oddychom a obnovením telesného i duševného zdravia. K tradične obľúbeným procedúram patria inhalácia minerálneho prameňa alebo pobyt vo vírivke. V rámci pobytu vo Wellness Hoteli Green Paradise **** vás však čaká oveľa viac.


Procedúry v balíčku sa zameriavajú najmä na celkovú relaxáciu tela a uvoľnenie dýchacích ciest.


Pripravený je pre vás tiež čokoládový perličkový kúpeľ, oxygenoterapia alebo kúpeľ s morskými riasami. Akúkoľvek ďalšiu procedúru či masáž z ponuky Wellness & Balneo centra si môžete dopriať so zľavou 20 %.

Hotel má tiež vlastnú soľnú jaskyňu, kde sa usadíte do pohodlných ležadiel a necháte na seba pôsobiť liečivé účinky morskej soli.

Wellness Hotel Green Paradise ****

Wellness Hotel Green Paradise ****

Hamerská 1 , Karlovy Vary - Březová
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GREEN PARADISE HOTELS s.r.o. IČ: 06687831


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
6 km
Zastávka
0,3 km