Hotel Na Mlýně sa nachádza na úpätí Orlických hôr v mestečku Cotkytle. Miesto je ideálne pre turistiku. Zahrajte si v hoteli kolky alebo stolný tenis. Doprajte si fľašu kvalitného moravského vína a welcome drink zadarmo.
Hotel Na Mlýně sa nachádza na úpätí Orlických hôr v mestečku Cotkytle. Miesto je ideálne pre turistiku. Zahrajte si v hoteli kolky alebo stolný tenis. Doprajte si fľašu kvalitného moravského vína a welcome drink zadarmo.

Rodinná pohoda v Orlických horách

Rodinný hotel Na Mlýně ponúka svojim hosťom všetok komfort. Všetky izby majú vlastné sociálne zariadenie a televíziu. V niektorých izbách je sedacia vaňa vrátane sprchy s umývadlom a WC. Usaďte sa na terasu a užite si výhľad do prírody, zatiaľ čo vaše deti sa zabavia v detskom kútiku, na šmýkačke alebo v bazéniku.

V hotelovej reštaurácii na vás čakajú bohaté raňajky formou bufetu. Na konci dňa si vychutnáte trojchodovú večeru s výberom z dvoch hlavných jedál. Na romantický večer sa k dobrému jedlu najlepšie hodí fľaša kvalitného vína z moravských pivníc. Hotel má navyše každý víkend gurmánske akcie, ktoré iste potešia každého labužníka a milovníka grilovaných kolien a lahodných rebierok.

Kolobežky a wellness

Zadarmo si v hoteli môžete požičať kolobežky a vyraziť do horskej prírody. Ak dávate prednosť výletu na bicykloch, v hoteli je k dispozícii úschovňa bicyklov. Po zábavnej jazde si zahrajte kolky alebo stolný tenis, na výber je tiež petang, kriket, šípky, bedminton alebo biliard.

Na správnej dovolenke sa má predovšetkým odpočívať. Doprajte si preto návštevu hotelového wellness. Za príplatok si môžete zájsť do vírivky alebo si užiť uvoľňujúcu masáž. Nechajte sa rozmaznávať. Masáže sú zamerané na odstránenie únavy, stimuláciu nervov a krvného obehu a odstránenie škodlivých látok z vášho tela.

Kam k vode?

K letnej dovolenke kúpanie proste patrí. V okolí hotela je hneď niekoľko možností, kam sa ísť schladiť. Dlhý rybník v Lanškroune leží 16 km od hotela. Ak sem zavítate, určite vyskúšajte windsurfing alebo výuku jachtingu. Je možné si tu i zapožičať loďku na romantické plavby.

V Ústí nad Orlicí, asi 32 km od hotela, sa nachádza aquapark. Pre deti sú tu šmýkačky a tobogány, priaznivci športu môžu využiť vonkajšie ihrisko. Budete tu mať taktiež príležitosť užiť si aquazorbing.

Hotel Na Mlýně

Hotel Na Mlýně

Herbortice 1 , Cotkytle
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
U nás levně s.r.o. IČ: 03234762


+420 778 067 167

hotel.namlyne@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
22,7 km
Zjazdovka
50 m