Vyberte sa do druhého najväčšieho mesta ČR - Brna. Ubytovaní budete v penzióne Varadero, ktorý je blízko centra plného pamiatok, ale aj nádherného Ruženina lomu, lomu Hády a Moravského krasu.
Vyberte sa do druhého najväčšieho mesta ČR - Brna. Ubytovaní budete v penzióne Varadero, ktorý je blízko centra plného pamiatok, ale aj nádherného Ruženina lomu, lomu Hády a Moravského krasu.

Hotel v tichej lokalite s dobrou dostupnosťou do centra

Penzión Varadero sa nachádza v pokojnom prostredí Brna v časti Brno - Líšeň neďaleko centra (20 minút jazdy), ale aj Moravského krasu (20 minút jazdy). Ubytovanie je pre vás pripravené v dvojposteľových izbách s vlastným sociálnym zariadením, TV a WiFi.

Súčasťou penziónu je reštaurácia so záhradkou, kde si pochutnáte na českej kuchyni a bar, kde sa každú sobotu organizujú tanečné oldies párty. K dispozícii je tiež úschovňa bicyklov a pre deti je pripravený detský kútik.


Prestížny denník New York Times vydal zoznam 52 miest, ktoré by ste si v roku 2016 rozhodne nemali nechať ujsť. Jedným z nich je práve Brno (27. miesto).


Vydajte sa na potulky po okolí

Nenechajte si teda ujsť krásne historické centrum s jeho nočným životom v kaviarňach, divadlách, štýlových baroch a reštauráciách.

Priamo za penziónom je Vápencový lom v lese, nádherný lom Hády a Ruženin lom s peknými jazierkami. K lomom dôjdete behom pár minút. S deťmi sa vydajte do Lamacentra Hády.

Vyjsť môžete aj mimo Brno - za návštevu stojí najväčšia priepasť v celej strednej Európe - Macocha, alebo kvapľové jaskyne v Moravskom krase (10 km).

Ak vás láka väčší výlet, navštíviť môžete aj Aqualand Moravia (35 km) a neďalekú Pálavu plnú viníc a nádherných výhľadov.

Príjemnou prechádzkou sa dostanete aj do Ochozu pri Brne, kde leží Jaskyňa Netopýrka a Pekárna.


Pri svojej návšteve Českej republiky nezabudnite ani na trochu (alebo viac) tej gastroturistiky a spoznajte susednú krajinu tiež svojimi chuťovými pohárikmi. Ochutnajte regionálne pokrmy a zapite je skvelou pálenkou. Prečítajte si nášho gastroprůvodce a dozviete sa viac.

Penzion Varadero

Penzion Varadero

Molákova 2510 , Brno - Líšeň
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
LUCKAR s.r.o. IČ: 05364574


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 11:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie