Vydajte sa na dovolenku do romantickej a pokojnej časti Krkonôš do hotela Vápenka***, ktorý nájdete v Hornom Maršove. Najbližšia možnosť lyžovania je len 650 m od hotela. K tomu máte vstup do wellness s vírivkou a saunou
Vydajte sa na dovolenku do romantickej a pokojnej časti Krkonôš do hotela Vápenka***, ktorý nájdete v Hornom Maršove. Najbližšia možnosť lyžovania je len 650 m od hotela. K tomu máte vstup do wellness s vírivkou a saunou

Hotel s perfektnou polohou v Krkonošiach

Hotel Vápenka *** má ideálnu polohu pre milovníkov lyžovania aj turistiky, nájdete ho vo výške 755 m n. m. Na pokojnom a romantickom mieste v Krkonošiach a to v Hornom Maršove.

Ubytovaní budete v dvoch až šesťlôžkovej izbe so štandardným vybavením a samozrejme aj vlastným sociálnym zariadením so sprchou alebo vaňou.

Tešte sa tiež na polpenziu počas ktorej si pochutnáte na tradičnej slovenskej kuchyni, ale dohodnúť sa môžete aj na vegetariánskej strave.

Po celodennom lyžovaní či túre vám určite príde vhod oddych vo wellness. K dispozícii je tu vírivka a sauna .

Zimné radovánky aj výlety do okolia

Ak ste nadšenci do lyží či snowboardu, iste vás poteší, že máte na výber hneď z niekoľkých ski areálov. Najbližšiu možnosť lyžovania máte len 650 m od hotela na Starej Celnici, kde nájdete trate s dĺžkou 2,4 km s rôznymi obtiažnostiami.

Kde inde si ešte užijete sneh?

  • Ski areál Portášky - Veľká Úpa (11 km) známe Krkonošské zimné stredisko s kapacitou spolu 4 100 osôb/hodina. Nechýba lanovka, 3 vleky, 2 detské vleky a samozrejmosťou sú dokonale upravené zjazdovky, na ktorých si zalyžujete aj večer.

  • Pec pod Sněžkou (13 km) tešte sa na dve lanovky, desať vlekov, 12,6 km zjazdoviek a 12 km bežeckých tratí.

  • Ski areál Černý Důl (17 km) je ideálny pre začiatočníkov a rodiny s deťmi. Nechýbajú široké zjazdovky, lanovky a veľký detský lyžiarsky park. V Peci budú nadšení aj tí, ktorí preferujú bežecké lyžovanie. Deti si môžu priamo pri penzióne zasáňkovat, bobovať a nájdete tu aj detský ski areál SAGASSEROVY búdy.

  • Ski areál Čierna hora (18 km) je rezort hneď vedľa Portášky - Veľká Úpa. Nájdete tu lanovku, možnosť večerného lyžovania a okrem klasických zjazdoviek je tu aj Funpark a Snowpark s prekážkami, skoky a 8 m dlhým tunelom.

Čo v Krkonošiach ešte podniknúť?

  • Navštívte najvyššiu českú horu Sněžku.
  • Vydajte sa ku krásnym Mumlavským vodopádom.
  • Podniknite výlet do ZOO v Dvore Králové. Počas tejto doby sa zmenila z pôvodného malého ZOO kútika v jednu z najväčších zoologických záhrad v Česku a jedného z najvýznamnejších chovateľov afrických zvierat vo svete.
Hotel Vápenka ***

Hotel Vápenka ***

Horní Albeřice 13 , Horní Maršov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Horské chaty s.r.o. IČ: 04084799


702 15 20 60

info@hotelvapenka.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie