Luxusnú romantickú vianočnú dovolenku si užijete na palube 4* botela GreenYacht Hotel & Restaurant Praha. Pobyt pre dvoch v krásnych kajutách s bohatými raňajkami či s romantickou večerou o troch chodoch a vínom.
Luxusnú romantickú vianočnú dovolenku si užijete na palube 4* botela GreenYacht Hotel & Restaurant Praha. Pobyt pre dvoch v krásnych kajutách s bohatými raňajkami či s romantickou večerou o troch chodoch a vínom.

Luxus a romantika na Vianoce na palube exkluzívneho botela

GreenYacht Hotel & Restaurant Praha**** nájdete kotviť kúsok od Libeňského mosta v pokojnej časti Prahy 8, v prírode s neuveriteľne romantickou atmosférou.

Tip: Zažite tradičnú vianočnú atmosféru v hlavnom meste Praha. Čakajú na vás veľkolepé oslavy Vianoc a vianočné trhy a to až do 28.12. A ak ste na Štedrý deň radšej doma, vyrazte napríklad na predvianočné nákupy.

Ubytovaní budete v kajutách typu Romantic, ktoré sú štýlovo a luxusne vybavené, všetky majú bezplatne klimatizáciu, LCD TV a ďalšie vybavenie. Zodpovedajú štandardu 4 "kotvičiek". Ochotný personál je Vám k dispozícii nonstop.

V dizajnovej reštaurácii s lodnými oknami a moderným dizajnom sa tešte na bohaté raňajky formou bufetu (niekoľko druhov pečiva, syrov a údenín, vajíčka, párky, ovocie, zelenina, káva, čaj, džúsy...). V hoteli nájdete wellness centrum so saunou a klasickými aj netradičnými masážami.

Ak ste zvolili variant s romantickou večerou, máte sa naozaj na čo tešiť. Šéfkuchár Jan Bušina a jeho zohraný tím tvoria menu s dôrazom na najvyššiu kvalitu a čerstvosť surovín. Tunajšia kuchyňa je ocenená logom Czech Specials. Kuchári pripravujú sezónne menu s ohľadom na ročné obdobie a pre neho typické suroviny.   

Čaro Vianoc s vareným vínom v ruke

A už zase chumelí. Vianoce patria k najobľúbenejším sviatkom v roku, zahoďte starosti za hlavu a doprajte si veľkú dávku tradičnej vianočnej pohody, na ktorú celý rok čakáme. Ochutnajte cukrovinky, varené víno a to všetko v jednej z najromantickejších európskych metropol.

Trhy na Staromestskom námestí vás nalákajú na tradíciu, bohatý vianočný program, trblietajúcu atmosféru, typické jedlo aj detskú dielničku.

Mesto opäť zahalí adventná atmosféra tentoraz s vôňou medovníčkov a to až do 28.12.2015. V desiatkach stánkov sa zatrblietajú vianočné ozdoby a priestorom budú znieť koledy a adventné melódie.

Romantické prechádzky po stovežatej Prahe

Stovežatá Praha s dominantou Pražského hradu láka ročne státisíce turistov a jej krásu ocenil aj prestížny výber TripAdvisor (Praha patrí medzi 10 najobľúbenejších miest na svete).

Okrem klasických pamätihodností odporúčame navštíviť tiež pražskú ZOO, Technické múzeum, Národnú galériu, Židovskú štvrť s množstvom múzeí, Národné divadlo alebo Náplavku, kde sa často konajú farmárske trhy či iné zaujímavé akcie.

GreenYacht Hotel & Restaurant

GreenYacht Hotel & Restaurant

U Libeňského mostu 1 , Praha 8
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GY hotel & events s.r.o. IČ: 24829943


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie