Doprajte si perfektnú rodinnú dovolenku na Liptove. Ubytujte sa v Resorte Sojka *** a užite si neobmedzený vstup do bazénov, relaxáciu vo wellness so 4 druhmi sáun aj vírivkou, a tiež Liptov Region Card plnú zliav a výhod. Nudiť sa tu určite nebudete. Zahráte si minigolf, využijete multifunkčné ihrisko a zapožičiate si bicykle, aby ste mohli spoznávať krásy okolia.

O ubytovaní

Sojka Resort - Hotel & Drevenice sa nachádza v pokojnej slovenskej obci Malatíny, uprostred regiónu Liptov, medzi Vysokými a Nízkymi Tatrami. Ubytovanie sa skladá z niekoľkých rôznych budov postavených v tradičnom slovenskom štýle, ktoré sú zasadené do priestrannej záhrady.

Populárnym výletným cieľom v okolí je priehrada Liptovská Mara (8,6 km), kde si v lete užijete kúpanie aj rôzne vodné športy. V okolí je navyše krajina vhodná na cyklovýlety. A ak chcete aj v chladnejších mesiacoch pookriať v teplej vode, navštívte Aquapark Bešeňová (6,9 km) s termálnymi prameňmi alebo Aquapark Tatralandia (17,8 km), ktorý je najväčším vodným areálom s ubytovaním v strednej Európe.

Z prírodných pamiatok stojí rozhodne za návštevu Demänovská dolina (20,5 km) s rozsiahlym jaskynným systémom. Najznámejšia a verejnosti prístupná je Ľadová jaskyňa (14,5 km) a Jaskyňa slobody (16,7 km). Tá je zároveň turisticky najnavštevovanejšou jaskyňou na Slovensku, najmä vďaka prekrásnej kvapľovej výzdobe.

V regióne Liptov nájdete aj množstvo zaujímavých historických pamiatok. Navštíviť môžete drevený kostol v obci Svätý Kríž (8,1 km), Archeologický skanzen Havránok (8,6 km) alebo zrúcaninu hradu Likava (19 km), ktorého história siaha až do 14. storočie. O kúsok ďalej nájdete aj skanzen v Pribyline (34 km) alebo Múzeum liptovskej dediny, kde sa môžete pozrieť, ako vyzeral život rôznych spoločenských vrstiev na prelome 19. a 20. storočia.

V zime potom zájdite do skiareálu Jasná (20 km), kde na vás čaká viac než 30 zjazdoviek, freeridové zóny, snowpark, trasy na skialpinizmus aj bežkovanie, sánkovanie, snowbiky a ďalšie.

Kde budete spať?

V Resorte Sojka si môžete vybrať z niekoľkých rôznych typov izieb alebo rovno apartmán.

V útulne zariadenej izbe Standard nájdete LCD televízor so satelitom, WiFi pripojenie, minibar, telefón, trezor, pracovný stôl so stoličkou a vlastnú kúpeľňu so sprchou, WC a fénom.

V izbe Superior, ktorá je oveľa väčšia, nájdete aj balkón, čajový a kávový servis a väčšiu kúpeľňu, navyše s možnosťou prístelky.

Trojlôžková izba disponuje rovnakým vybavením ako izba Standard, len s tretím lôžkom navyše - a to buď samostatným, alebo v rámci poschodovej postele.

Štvorlôžková izba má navyše dve rôzne spálne oddelené menšou spoločnou časťou s gaučom a minibarom.

Každý apartmán má navyše 2 spálne oddelené menšou obývacou izbou s gaučom a kuchynkou s chladničkou, mrazničkou, elektrickým ohrievačom, rýchlovarnou kanvicou, umývačkou riadu a mikrovlnkou. V jednej spálni nájdete manželskú posteľ, v druhej dve oddelené postele. Každý apartmán má vlastný gril na terase.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa podávajú vynikajúce pokrmy slovenskej a medzinárodnej kuchyne. Nájdete tu aj bar so širokou ponukou slovenských vín a miestnych aj belgických pív.

Kde budete relaxovať?

V hoteli nájdete aj vlastné wellness centrum s vírivkou, bazénom, detským bazénom, fínskou, infračervenou, bylinkovou a parnou saunou, Kneippovým kúpeľom, masážnou sprchou a relaxačnou miestnosťou. Oddať sa tu môžete aj nespočetnému množstvu masáží a ďalších procedúr.

Cestujete s deťmi?

Deti sa budú môcť vyšantiť na detskom ihrisku, pieskovisku, pri stolnom tenise, minigolfe či na multifunkčnom ihrisku, a naopak si budú môcť trochu oddýchnuť v malej galérii sôch.

Sojka Resort ***

Sojka Resort ***

Malatíny 104 , Malatíny
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Sojka s.r.o. IČ: 36039314


+421 44 547 56 56

hotel@sojka.eu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Aquapark
7 km
Zjazdovka
17 km
Bežkovanie
17 km

Tipy na výlet

Aquapark Bešeňová

Aquapark BešeňováTip na výlet

Navštívte obľúbený aquapark s vyhľadávanou geotermálnou vodou. Čakajú vás tu 9 vonkajších aj vnútorných bazénov - 4 termálne a 5 s čírou vodou, 3 vonkajšie tobogany a rôzne atrakcie ako je stan zábavy s bazénom s vlnobitím. Samozrejmosťou je aj wellness centrum so saunovými rituálmi a masážami. Zláka vás najprv oddych v saune s názvom Ruská baňa alebo Rímsky kúpeľ?

Otváracia doba: (môže sa líšiť podľa sezóny)

  • Bazénový svet: denne 11:00 - 20:00 hodín
  • Saunový svet: denne 11:00 - 19:30 hodín

Vstupné:

  • Bazénový svet: dospelí 27 €/osoba/deň, deti 20 € - 23 €/osoba/deň
  • Saunový svet: dospelí 20 €/osoba, deti 16 € - 20 €/osoba

Náš tip: S regionálnou kartou môžete mať vstupy za zvýhodnenú cenu.

Viac informácií
Lúčanský vodopád
Lúčanský vodopád
ZOO Kontakt
ZOO Kontakt
Archeoskanzen Havránok
Archeoskanzen Havránok