Zažite skvelú dovolenku v okúzľujúcich Nízkych Tatrách kúsok od Liptovskej Mary. Penzión Troika je ideálnym miestom pre milovníkov turistiky aj cyklistiky. Navyše získate kartu Liptov Region Card plnú výhod, fľašu vína na privítanie a zrelaxujete sa v saune (za príplatok). Raňajky si vyberiete zo 6 jedál a navyše si môžete zapožičať playstation 2, kartové hry či napríklad knihu.

O ubytovaní

Penzión Troika objavíte v obci Pavčina Lehota, vo veľmi pokojnej oblasti Nízkych Tatier. Ubytovanie leží len pár metrov od vstupu do prekrásnej Demänovskej doliny, medzi ktorej hlavné lákadlá patrí napríklad ľadová jaskyňa (3 km) alebo Demänovská jaskyňa slobody (5,4 km). Od penziónu môžete vyraziť na krátky peší výlet k miestnej rozhľadni (1,7 km) neďaleko Fun Parku Žirace (1,4 km) s bobovou dráhou, obrovskou hojdačkou a ďalšími atrakciami.

Na dosah budete mať aj Liptovskú Maru (13 km), najväčšiu umelú vodnú nádrž na Slovensku s vodnými atrakciami, vodnými bicyklami i lodičkami, alebo Aquapark Tatralandia (11 km) so 14 bazénmi, 26 toboganmi a simulátorom surfovania.

Za relaxáciou potom môžete vyraziť na termálne kúpalisko Sorea (8 km) alebo do obce Bešeňová (12 km), ktorá je známa svojimi termálnymi prameňmi a nájdete tu aj aquapark Gino Paradise (11 km). Nadšencov do kultúry a histórie zase určite zaujme zámoček v Bešeňovej, alebo si môžu urobiť výlet k archeoskanzenu Havránok (10 km) s múzeom a opevnením.

Navyše budete len kúsok od miestnych zjazdoviek, využiť môžete napríklad SKI centrum Demänová (4,1 km), lyžiarsky vlek Iľanovo (6,6 km) alebo Ski Opalisko ( 9,7 km). Dobrou správou je, že zastávka ski busu je vzdialená iba 300 m.

Kde budete spať?

Izby Standard sú útulne zariadené dreveným nábytkom, satelitnou televíziou a vlastnou kúpeľňou so sprchou a WC. Do izby je možné pridať 1-2 prístelky, celkovo je tak tento variant vhodný až pre 4 osoby.

Apartmány potom ubytujú až 6 osôb na 3 pevných lôžkach a 3 prístelkách. Nedostatku priestoru sa nemusíte báť ani vo väčšom počte, apartmány sú mezonetové. K vybaveniu patrí aj satelitná televízia a vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa v penzióne posilnite raňajkami formou bufetu, kde sa môžete tešiť na výber mäsových nárezov, párkov, syrov, nátierok, zeleniny a ovocia aj sladkého müsli. Navštívte tiež bar v penzióne, kde si môžete dopriať niečo zo širokého výberu teplých aj studených nápojov, koktailov či barových jedál.

Kde budete relaxovať?

Novinkou penziónu je fínska externá sauna, po návšteve ktorej sa v zime môžete ochladiť priamo v snehu.

Niečo naviac

V Penzióne Troika navštívte tiež spoločenskú miestnosť, kde sa zabavíte pri spoločenských hrách, šípkach alebo využite audio/video zostavu, dvd prehrávač, projektor alebo plátno a premietnite si svoj obľúbený film. V teplých dňoch si zas grilujte na terase s grilom.

Penzión Troika

Penzión Troika

Pavčina Lehota 5 , Pavčina Lehota
Slovenská republika

+421 911 876 452

robert.simkulak@troika.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 8 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
10 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
12 km
Zjazdovka
1,3 km
Bežkovanie
9 km

Tipy na výlet

Nízke Tatry

Nízke TatryTip na výlet

Nízke Tatry ponúkajú perfektné zázemie, podmienky na turistiku, lyžovanie a kúpanie. Centrom národného parku je Demänovská dolina, ktorá je stredom tunajšieho turistického ruchu. V Tatrách sa dajú podnikať skvelé túry, stačí si len vybrať trasu alebo cyklotrasu. Medzi najobľúbenejšie ciele výletu patrí Liptovská Mara, Jánská Dolina, turisticky najobľúbenejšia hora Chopok a najvyšší vrch Ďumbier. Výstup na Ďumbier je fyzicky namáhavý, ale zvládnete ho aj počas jedného dňa. Skvelou trasou je prechod od Chopka k Čertovici, ponúkne vám totiž úžasný výhľad do okolitých dolín.

Viac informácií
Rozhľadňa Pavčina Lehota
Rozhľadňa Pavčina Lehota
Bobová dráha Žiarce
Bobová dráha Žiarce
Aquapark Tatralandia
Aquapark Tatralandia