Oddýchnite si v nádhernej vile Jókai**** len kúsok od brehu Balatonu v romantickom mestečku Siófók. V cene máte raňajky či polpenziu, neobmedzené využitie saunovej zóny, výlet na lodi a vstupenku do kúpeľov Galerius.
Oddýchnite si v nádhernej vile Jókai**** len kúsok od brehu Balatonu v romantickom mestečku Siófók. V cene máte raňajky či polpenziu, neobmedzené využitie saunovej zóny, výlet na lodi a vstupenku do kúpeľov Galerius.

Luxusný odpočinok na brehu Balatonu

Nádherná vila Jókai je postavená v štýle romantizmu a nachádza sa v chladnom tieni platanov na pobreží jazera Balaton, v jednej z najkrajších oblastí Siófóku. História tejto úchvatnej vily siaha až do roku 1895 a časť svojho života tu strávil aj známy maďarský básnik Mór Jókai, ktorého meno teraz vila nesie.

Ubytovanie ponúka v niekoľkých typoch izieb - všetky však spája vkusné elegantné zariadenie 4* štandardu a každá má vlastné sociálne zariadenie, fén, LCD TV, minibar a nastaviteľnú klimatizáciu. Na posedenie slúži terasa zatienená okolitou záhradou. Raňajky sa servírujú priamo vo vile, na večere sa dochádza do elegantnej Roxy reštaurácie (5 minút chôdze).

Nechýba tu moderné wellness centrum, kde si môžete užiť neobmedzenú relaxáciu v saunovej zóne s fínskou a infra saunou, tureckým kúpeľom a relaxačnou miestnosťou. Je možné tu dokúpiť aj skrášľovacie procedúry a masáže.

Odpočinok v termálnych kúpeľoch Galerius

Neďaleko vily nájdete kúpele Galerius, kde si môžete užiť relaxáciu v modernom komplexe rímskych kúpeľov. K dispozícii sú tu rôzne bazény s termálnou vodou, vodné atrakcie aj relaxačné prvky a bazény pre deti. Ďalej potom rôzne druhy sáun, para a vírivka.

Termálna voda v kúpeľoch z oblasti Nagyberény vyviera z hĺbky 1091 m a je vhodná pri liečbe pohybového ústrojenstva, ženských a urologických ochorení aj kožných problémov.

Jedinečné zážitky pri maďarskom mori

V mestečku Siófók na vás dýchne príjemná kúpeľná atmosféra. K brehu najväčšieho maďarského jazera to máte doslova pár krokov. Za teplého počasia iste uvítate možnosť vykúpať sa v Balatone alebo vyskúšať windsurfing.

  • Neďaleko sú tiež rôzne obchodíky a reštaurácie, kde môžete posedieť a užiť si maďarskú kuchyňu.
  • Kopcovité okolie je ideálne na výlety a cykloturistiku. Vrcholky vám poskytnú úžasné výhľady na celú oblasť.
  • Na severnej strane Balatonu sa ďalej rozprastiera známa vinárska oblasť Badacsony s vyhláseným vínom. Navštíviť môžete tiež kúpele v Hévíze či si užiť prechádzku v podzemnej jaskyni na loďkách v Tapolce.
Jókai Villa Hotel Siófok ****

Jókai Villa Hotel Siófok ****

Batthyány utca 2 , Siófok
Maďarsko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie