Dovolenka v obľúbenej lokalite Mariánskych Lázní. Tešte sa na ubytovanie v luxusnom Hoteli Goethe, kde vás okrem výborného jedla čaká neobmedzený vstup do bazéna, aróma masáž, suchý uhličitý kúpeľ aj parafínový zábal.
Dovolenka v obľúbenej lokalite Mariánskych Lázní. Tešte sa na ubytovanie v luxusnom Hoteli Goethe, kde vás okrem výborného jedla čaká neobmedzený vstup do bazéna, aróma masáž, suchý uhličitý kúpeľ aj parafínový zábal.

Komfortné ubytovanie v krásnej prírode

Wellness Hotel Goethe **** leží v prírodnej rezervácii Slavkovský les iba 4 km od centra Mariánskych Lázní. Užiť si tak môžete ako pokoj uprostred malebnej krajiny, tak aj atmosféru kúpeľnej kolonády.

Ubytovaní budete v izbe Štandard či Comfort (podľa voľných kapacít hotela). Každá izba má vlastné sociálne zariadenie, fén, minibar, trezor, TV/SAT a telefón, vo väčšine izieb je WiFi.

V hoteli nájdete tiež reštauráciu Kláštorná cesta, v ktorej sa môžete tešiť na špeciality českej kuchyne a vychutnať si tu môžete aj popoludňajšiu kávu so zákuskom. Deti určite nadchne detská herňa.

Kúpeľné procedúry priamo v hoteli

V miestnom wellness si užijete klasické kúpeľné procedúry. Čaká vás aróma masáž chrbta a šije, suchý uhličitý kúpeľ a pri niektorých variánt tiež parafínový zábal rúk. Kedykoľvek tiež môžete relaxovať v hotelovom bazéne.

Objavte čaro Mariánskych Lázní

Perla medzi kúpeľmi - aj tak sa dajú Mariánské Lázně nazvať. Nájdete tu totiž veľa krásnych miest, ktoré vám vyrazia dych. Takým je napríklad kúpeľná kolonáda s úchvatnými stropnými freskami.

V Mariánskych Lázňach a ich okolí sa môžete tešiť na viac ako 40 minerálnych prameňov, v samotnom meste ich je 6, napríklad Rudolfov prameň, známy Ferdinandov prameň alebo najstarší Krížový prameň.

Ďalej môžete navštíviť chránenú krajinnú oblasť Slavkovský les (17 km), ktorá je plná zelene a nedotknutej prírody či Zámok Kynžvart.

Za návštevu stoja tiež Františkove Lázne - malebné kúpeľné mestečko s jedinečnou atmosférou, ktoré je považované za jedno z najromantickejších miest v Čechách a Karlovy Vary, ktoré sú najznámejšie a najväčšie kúpeľné mesto Českej republiky.

Park Boheminium - miniatúry pamiatok ČR

Urobte si výlet do neďalekého parku Boheminium a pozrite sa na dokonalé makety významných pamiatok Slovenskej republiky. Všetky modely sú vyhotovené v jednotnej mierke 1:25, vďaka ktorej uvidíte exponáty tak, ako by ste ich pozorovali z lietadla vo výške asi 200 m.

Hotel Goethe ****

Hotel Goethe ****

Závišín 3 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Santa Praha CZ s.r.o. IČ: 25704460


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 13:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie