Vydajte sa na dovolenku do obľúbenej turistickej lokality a doprajte si to najlepšie z kúpeľných procedúr. V Hoteli Goethe **** vás okrem výborného jedla čaká napríklad aróma masáž alebo parafínový zábal na ruky.
Vydajte sa na dovolenku do obľúbenej turistickej lokality a doprajte si to najlepšie z kúpeľných procedúr. V Hoteli Goethe **** vás okrem výborného jedla čaká napríklad aróma masáž alebo parafínový zábal na ruky.

Ubytovanie v krásnej prírode

Wellness Hotel Goethe **** leží v prírodnej rezervácii Slavkovský les iba 4 km od centra Mariánskych Lázní. Užiť si tak môžete ako pokoj uprostred malebnej krajiny, tak aj atmosféru kúpeľnej kolonády.

Každá izba má vlastné sociálne zariadenie, fén, minibar, trezor, TV/SAT a telefón, vo väčšine izieb je WiFi. Ubytovaní budete až do vyčerpania kapacity v izbách Comfort +, potom v niektorej z ostatných typov izieb (Standard, Standard +, Comfort). V hoteli nájdete tiež reštauráciu Kláštorní cesta, v ktorej sa môžete tešiť na špeciality českej kuchyne.

V miestnom wellness si užijete klasické kúpeľné procedúry. Podľa zvoleného balíčka vás čaká parafínový zábal na ruky, masáž chrbta a šije, aróma masáž, suchý uhličitý kúpeľ aj 15% zľava na ostatné procedúry ako je napríklad perličkový kúpeľ alebo oxygenoterapia. Hotel nevykonáva procedúry nastávajúcim mamičkám.

Objavte čaro Mariánskych Lázní

Perla medzi kúpeľmi - aj tak sa dajú Mariánské Lázně nazvať. Nájdete tu totiž veľa krásnych miest, ktoré vám vyrazia dych. Takým je napríklad kúpeľná kolonáda s úchvatnými stropnými freskami.

V Mariánskych Lázních a ich okolí sa môžete tešiť na viac ako 40 minerálnych prameňov, v samotnom meste ich je 6, napríklad Rudolfov prameň, známy Ferdinandov prameň alebo najstarší Krížový prameň.

Ďalej môžete navštíviť chránenú krajinnú oblasť Slavkovský les (17 km), ktorá je plná zelene a nedotknutej prírody.


Park Boheminium ponúka miniatúry významných pamiatok ČR

Urobte si výlet do neďalekého parku Boheminium a pozrite sa na dokonalé makety významných pamiatok Českej republiky.

Všetky modely sú vyhotovené v jednotnom mierke 1:25, vďaka ktorej uvidíte exponáty tak, ako by ste ich pozorovali z lietadla vo výške asi 200 m.


Ďalšie tipy na výlet:

  • Pravoslávny chrám svätého Vladimíra - chrám bol otvorený v roku 1902 a už viac ako sto rokov zostáva stredom obdivu návštevníkov pre svoju neobyčajnú architektúru a nádherné bohato zdobené interiéry.

  • Rozhľadňa Hamelika - rozhľadňa vysoká 20 m sa nachádza na rovnomennom vrchu a veľmi ľahko sa k nej dostanete pešo aj autom.

  • Kasíno - pokiaľ zastávate názor, že trocha hazardu nielenže nezaškodí, ale je na dovolenke dokonca povolený, zamierte do kasína Bellevue Marienbad.

  • Zámok Kynžvart - história zámku je spojená s rodom Metternichovcov. Zamierte do nádherného rozľahlého anglického parku a kabinetu kuriozít s niekoľkými egyptskými múmiami. Zámok je cez zimné mesiace uzavretý, otvára sa 25. 3. 2017.

  • Františkovy Lázně - malebné kúpeľné mestečko s jedinečnou atmosférou, ktoré je považované za jedno z najromantickejších miest v ČR.

  • Karlovy Vary - sú najznámejšie a najväčšie kúpeľné mesto Českej republiky. Rušné ulice a kolonády sú tu obklopené tichými zalesnenými kopcami, ktoré sú pretkané sieťou peších chodníkov.

Hotel Goethe ****

Hotel Goethe ****

Závišín 3 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Santa Praha CZ s.r.o. IČ: 25704460


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 13:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie