Zobuďte sa ráno s výhľadom na Lomnický štít, zhlboka sa nadýchnite sviežeho vzduchu z Vysokých Tatier a vyrazte na túru. Z pohodlnej postele v Apartmánoch Belveder sa vám nebude chcieť vstávať, ale nesmiete predsa prísť o množstvo výletov do okolia. Večer si doprajte relax vo wellness s vírivkou a saunou alebo sa zabavte v parádnej herni. Dokonalý pobyt v Tatranskej Lomnici už na vás čaká!

O ubytovaní

Apartmány Belveder v srdci Tatranskej Lomnice sú známe pre pohodlie a blízku dostupnosť k vrcholom hôr, ktoré turistom ponúkajú. Lanovka na Lomnický štít je vzdialená sotva 350 m. Vyvezte sa nahor a urobte si krásnu prechádzku po okolí Skalnatého Plesa, napríklad rovno po náučnom chodníku, v zime si tu zalyžujte na parádnych zjazdovkách. O ďalšie prírodné i historické krásy tu rozhodne nie je núdza, len niečo málo cez 5 km od hotela sa potom nachádzajú nádherné Vodopády Studeného Potoka, Starý Smokovec so svojou pozemnou lanovkou potom len 6 km.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v priestranných apartmánoch, ktorých je v budove 10. K dispozícii vám bude spálňa s pohodlným dvojlôžkom, obývacia izba so satelitnou televíziou a rozkladacou pohovkou, ktorá poslúži ako prístelka. Chýbať vám nebude ani vybavená kuchynka vrátane chladničky či mikrovlnky a samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom. Dvojice poteší novinka - dvojlôžkové izby so stolom, stoličkou a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Na raňajky zbehnite do Reštaurácie Corner priamo v budove Apartmánov Belveder. Budú na vás čakať skvelé pokrmy, ktoré vám zabezpečí dostatok energie na deň plný výletov. Do tunajšej reštaurácie sa príďte najesť aj behom dňa - hostia sa sem radi vracajú po výborný hamburger či marinované rebierka. Poteší vás aj pozorný personál, ktorý vám s výberom rád pomôže.

Kde budete relaxovať?

Váš perfektný deň vo Vysokých Tatrách zavŕšte relaxom. Doprajte si ho v brezovom háji - v relaxačnej miestnosti ozdobenej i prevoňanej brezovým drevom. Vo wellness navštívte aj maxi vírivku, fínsku či infra saunu a nevynechajte ani pivný kúpeľ. Príjemným odpočinkom môže byť aj pedikúra, ktorú ponúkajú priamo v priestoroch budovy.

Cestujete s deťmi?

Ak sa na dovolenku chystáte s malými deťmi, poproste personál o požičanie detskej postieľky.

Apartmány Belveder

Apartmány Belveder

Tatranská Lomnica 14674 , Tatranská Lomnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
BELVEDEREX s.r.o IČ: 46168303


+421 948 505 010

info@apartmanybelveder.sk

Check In
14:00 - 18:30
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,5 km
Aquapark
16,7 km
Zjazdovka
1,1 km