Navštívte preslávené Mariánské Lázně a užite si parádny vianočný pobyt v luxusnom Hoteli DaVinci **** pár krokov od mestského parku a liečivých prameňov. Pochutnáte na polpenzii, užijete si welcome drink, popoludňajší pohárik vareného vína aj tradičnú štedrovečernú večeru. Ochudobnení nebudete ani o darček.

O ubytovaní

Hotel DaVinci **** je butikový hotel v Mariánskych Lázňach. Nachádza sa v zrekonštruovanej vile na okraji centra mesta, len kúsok od krásnej kolonády Ferdinandovho prameňa (1,1 km). Od kolonády sa môžete vydať na prechádzku do Prírodného parku Prelát, k Prelátovmu prameňu (3,3 km) alebo k obore Hvozd (3,1 km) s jeleňmi a danielmi. Odtiaľ to budete mať čo by kameňom dohodil do Parku Boheminium (3,3 km) plného zaujímavých miniatúr a tiež do ski areálu Mariánka (2,7 km) s letnou lanovkou Koliba-Krakonoš a zimnou zjazdovkou.

Alebo sa môžete vydať za Úšovickým potokom do centra kúpeľného mesta, kde sa môžete pokochať pohľadom na Spievajúcu fontánu (2,3 km) a prejsť sa po kolonáde Maxima Gorkého (2,4 km) a kolonáde Karolíninho a Rudolfovho Prameňa (2,3 km). Neďaleko vás čaká aj Lesný prameň (2,7 km) a zdatnejší turisti sa môžu napiť aj zo Srnčieho (4,5 km) alebo Myšieho prameňa (3,9 km). Láka vás ešte dlhší výlet a nikdy nemáte dosť kúpeľnej atmosféry? Potom sa vyberte do Františkových Lázní (37,3 km), ktoré vás očaria svojou dlhou kúpeľnou históriou a pôsobivou architektúrou.

Kde budete spať?

Interiér hotela vás na prvý pohľad očarí svojou nadčasovou eleganciou - izby sú osvetlené krištáľovými lustrami a v izbách a spoločných priestoroch nájdete repliky obrazov od Leonarda da Vinci. Ubytujete sa v jednej z luxusných dizajnových izieb Superior, z ktorých každá je vybavená LCD TV, minibarom, trezorom, telefónom a kúpeľňou so sprchovacím kútom, toaletnými potrebami a sušičom vlasov.

  • Izba Single Superior je menšia a vhodná len pre 1 osobu, ale spí sa v nej naozaj kráľovsky - na pohodlnej manželskej posteli.

  • Izba Double Superior je priestrannejšia a ponúka manželskú posteľ alebo 2 oddelené postele. Je možné pridať aj prístelku pre tretiu osobu.

Na čom si pochutnáte?

V pokojnom prostredí štýlovej reštaurácie si môžete vychutnať české a medzinárodné špeciality. K posedeniu vás pozýva aj priestranná vonkajšia terasa.

Kde budete relaxovať?

Hotel má súkromné wellness centrum s luxusným interiérom, kde si môžete vychutnať relaxáciu v úplnom súkromí - po predchádzajúcej rezervácii budete mať kúpele len pre seba. K dispozícii budete mať fínsku a parnú saunu, relaxačné ležadlá a širokú ponuku masáží a rituálov, ktoré kombinujú niekoľko relaxačných procedúr, napríklad zábaly a hydromasážne lôžko.

Cestujete s deťmi?

V hoteli si môžete na požiadanie prenajať detskú postieľku.

Niečo naviac

Hoteloví hostia majú k dispozícii úschovňu bicyklov, lyží a iného športového vybavenia.

Hotel DaVinci ****

Hotel DaVinci ****

Plzeňská 2 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEQ, s.r.o. IČ: 27196836


+420 352 676 612

hotel@hoteldavinci.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik za poplatok 700 Kč/pobyt
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 120 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
2 km
Bežkovanie
2 km