Pobyt v štýle prvej republiky priamo vo svetoznámom kúpeľnom meste. Presne to a ešte niečo navyše ponúka Hotel Pavla **** v centre Piešťan. Príďte si užiť výnimočný pobyt s chutnými raňajkami aj pitnou kúrou. Čaká vás aj vstup do minerálneho bazéna Zrkadliska a Bahnisko, ale aj relaxácia v hotelovom wellness s vírivkou a saunami.

O ubytovaní

V centre Piešťan priamo pri najdlhšej slovenskej rieke Váh a len pár krokov od krásneho Kolonádového mosta vás očakáva štýlový prvorepublikový Hotel Pavla ****. Okrem relaxu v kúpeľoch si užite prechádzky po (nielen kúpeľných) pamiatkach mesta, množstvo turistických chodníčkov, ktoré vás dovedú napríklad k Červenej veži (2,1 km) alebo do Vily Bacchus (4,8 km). Kúpele sú od hotela vzdialené len 300 m. Nevynechajte ani Balneologické múzeum (190 m), hneď vedľa nádherného mestského parku s hudobným pavilónom aj in-line parkom. Športového vyžitia je tu tiež požehnane, zájdite si napríklad v okolí vodnej nádrže Sĺňava na bowling, zahrať tenis, alebo na vodné športy (200 m). Zalyžovať si v zime zájdite do Ski Bezovec cca 21 km od hotela.

Kde budete spať?

Izby Standard sú vkusne zariadené so všetkým potrebným vybavením pre váš komfort. Nechýba pohodlné dvojlôžko, minibar, televízia so satelitom a trezor. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou a fénom na vlasy.

Za príplatok sa môžete ubytovať v priestrannejšej izbe Deluxe s balkónom alebo terasou, z ktorého sa môžete kochať krásnym výhľadom na rieku Váh alebo malebný kostol.

K dispozícii je tiež klimatizovaný Apartmán, ktorý je rozdelený na spálňu a samostatná obývacia izba s pohodlnou pohovkou a kreslami. Ani tu nechýba balkón s očarujúcim výhľadom.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa môžete tešiť na bohaté raňajky servírované formou bufetu. Večer si zase doprajete trojchodové večere výberom z menu. Reštaurácia Hotela Pavla **** ponúka špeciality medzinárodnej kuchyne. Za pekného počasia je k dispozícii terasa s výhľadom na rieku Váh. Najlepšie ale na krásny modrobiely Kolonádový most a kúpeľné okolie uvidíte z Heaven caffé & bar v poslednom poschodí Hotela Pavla ***. Nebeskú kaviareň a bar v jednom by ste ale mali navštíviť predovšetkým kvôli výbornej káve, dezertom, alkoholickým aj nealkoholickým nápojom a príjemnej obsluhe.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness centrum, v ktorom si užijete relaxáciu vo vírivke, suchej, parnej a infračervenej saune či vani s podvodnou masážou. Nechýba ani ochladzovacia kaďa a možnosť masáží.

Hotel Pavla ****

Hotel Pavla ****

Sad A. Kmeťa 1784/74 , Piešťany
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Otium s.r.o. IČ: 53081862


+421 33 774 34 22

recepcia@hotelpavla.com

Check In
14:00 - 23:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 13 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,6 km
Zjazdovka
21 km