Vyrazte na pobyt do Hotela AZUL **** v malebnom Partizánskom a užije si všetky lákadlá, ktoré vám ponúka oblasť Ponitria. Príroda chránenej krajinnej oblasti, Termály Malé Bielice, najstaršia zoo na Slovensku či obľúbená Prepoštská jaskyňa – o výletné ciele rozhodne nebudete mať núdzu. Tešiť sa môžete aj na bohaté raňajky formou bufetu a moderné ubytovanie.

O ubytovaní

AZUL Hotel **** sa nachádza v Partizánskom, na kraji chránenej krajinnej oblasti Ponitrie, neďaleko termálnych kúpeľov (3 km), hvezdárne (2,5 km) a náučné chodníky Bielické bahná (2,3 km).

Blízke Termály Malé Bielice (3 km) sú miestom ako stvoreným pre odpočinok spojený s mnohými zdravotnými benefitmi. Tunajšia minerálna voda s teplotou 27 až 38 °C pôsobí blahodarne na pohybový aparát, nervovú sústavu a pomáha s rehabilitáciou a regeneráciou celého organizmu. Nielenže kúpeľmi v teplej vode prospejete svojmu telu, pohoda v bazénoch aj zábava na atrakciách vnesú do vašich dní radosť a pohodu.

Na dlhší výlet vyrazte do Bojníc (29 km), prezrieť si tunajší krásny zámok, a rovno zájdite do zoologickej záhrady, najstaršej na Slovensku. Na dosah budete mať aj Prepoštskú jaskyňu a Múzeum praveku (29,3 km). A pretože odpočinku v termálnej vode nie je nikdy dosť, otestujte termálne kúpalisko Čajka (28,8 km) alebo Bojnické kúpele (28,5 km) – liečebné domy Mier, Baník a Jánov kúpeľ sú prístupné verejnosti.

Kde budete spať?

Hotelové izby sú moderné a elegantne vybavené. K dispozícii budete mať klimatizáciu, kúpeľňu so sprchovacím kútom, veľkú televíziu, minibar, trezor a vysokorýchlostné pripojenie k internetu.

  • Izba Standard meria 23 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo 2 oddelenými lôžkami, písacím stolom a šatníkovou skriňou.

  • Izba Superior ponúkne plochu 33 m² a nájdete v nej manželskú posteľ alebo 2 samostatné lôžka, rozkladaciu pohovku, písací stôl a šatníkovú skriňu. V kúpeľni je navyše bidet.

  • Apartmán meria 48 m² a zahŕňa spálňu s manželskou posteľou alebo 2 jednolôžkami a obývaciu izbu s rozkladacím gaučom. Nechýba písací stôl a šatníková skriňa. Navyše tu nájdete sadu na prípravu kávy a čaju a v kúpeľni je bidet.

Na čom si pochutnáte?

Rezort jednoznačne poteší všetkých milovníkov modernej gastronómie. Pochutnáte si na špecialitách medzinárodnej kuchyne pripravených z čerstvých a kvalitných surovín od preverených lokálnych producentov a z blízkych biofariem. Miestna kuchyňa sa drží postupov zameraných na vyváženosť nutričných hodnôt potravín, vďaka čomu sú jedlá zdravšie a zostane zachovaná ich prirodzená chuť a kvalita. Samozrejme nechýba široká ponuka domácich i zahraničných vín a remeselné pivo Baťak, ktoré sa varí priamo v areáli. A dopriať si môžete aj hriešne dobré domáce dezerty.

AZUL Hotel ****

AZUL Hotel ****

Nádražná 2204/8 , Partizánske
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
AZUL s.r.o. IČ: 47358114


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3,3 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
2,4 km

Tipy na výlet

Termály Malé Bielice

Termály Malé Bielice Tip na výlet

Termály Malé Bielice sú perfektným miestom pre relaxáciu, oddych i liečenie zdravotných komplikácií. Tunajšia minerálna voda má teplotu 27 - 38 °C a blahodarne pôsobí na pohybové ústrojenstvo, nervovú sústavu, rehabilitáciu a regeneráciu organizmu.

K dispozícii je 5 bazénov:

  • 2 vnútorné (kľudový a hydromasážny)
  • 3 vonkajšie relaxačné bazény
  • V letných mesiacoch si za priaznivého počasia môžete užiť aj tobogány, šmýkačku, trampolíny a detské ihrisko.

Relaxovať môžete v saunovom centre alebo pri masáži. Ak si chcete zašportovať, poteší vás fitness centrum alebo in-line dráha.

Viac informácií
CHKO Ponitrie
CHKO Ponitrie
Hvezdáreň v Partizánskom
Hvezdáreň v Partizánskom
Kúpele Bojnice
Kúpele Bojnice