Vydajte sa za špičkovým relaxom do slovenských termálnych kúpeľov! V Trenčianskych Tepliciach si oddýchnete v termálnom bazéne, vírivke, saune, alebo si zájdete na niektorú z liečebných procedúr. Ubytujte sa v romanticky zariadených apartmánoch Treehouse a majte kúpele aj zaujímavé miesta v okolí na dosah ruky.

O ubytovaní

Apartmány Treehouse nájdete v centre kúpeľného mestečka Trenčianske Teplice. Útulné ubytovanie vám poskytne príjemné zázemie pre pobyt v kúpeľoch, ktorý prospeje vášmu fyzickému aj duševnému zdraviu. V okolí vás navyše čaká mnoho významných pamiatok.

Termálne kúpele Trenčianske Teplice (220 m) patria k najstarším a najnavštevovanejším kúpeľom na Slovensku. V lete aj v zime sa môžete okúpať vo vonkajšom bazéne Grand s vodou s teplotou 33 °C. Miestny sírny termálny prameň vám pomôže s liečbou pohybového ústrojenstva a kožných alebo gynekologických problémov. Špeciálnou súčasťou termálov sú turecké kúpele Hammam, ktoré sa pýšia nádherným exotickým interiérom a širokou ponukou procedúr.

V lete vyrazte za letnými radovánkami na kúpalisko Zelená žaba (650 m), ktoré ponúka príjemné kúpanie uprostred zelene. Vedľa klasického bazéna s rôznymi masážnymi tryskami nájdete skvelú wellness zónu s vírivkou, saunami a unikátnou chromoterapiou. Posledným lákadlom kúpeľného mestečka, ktoré rozhodne stojí za zmienku, je malebný kúpeľný park s jazierkom (450 m), ktorý je ako stvorený na pokojné prechádzky.

Nielen kúpeľné mestečko je nabité atrakciami, aj jeho okolie je plné zaujímavostí. Neďaleko nájdete historické mesto Trenčín (15 km) s ikonickým hradom, ktorý je najväčšou goticko-renesančnou pevnosťou na Slovensku. V Trenčíne si nezabudnite prezrieť ešte mestské opevnenie alebo krásne historické námestie s fontánou.

Využite ideálnu polohu ubytovania a vydajte sa na výlety do prírody. Vyberte sa napríklad po stopách náučného chodníka Jeleň – Baračka (350 m) alebo preskúmajte tajomstvo Jánošíkovej jaskyne (300 m). Na prechádzky je ideálna prírodná rezervácia Omšenská Baba (6 km), ktorá je domovom mnohých vzácnych druhov rastlín a živočíchov. Počas letných dní navštívte rybník Machnáč (6 km), pri ktorom nájdete detské ihrisko a minizoo. V zime vás potešia lyžiarske areály Dubečky (30 km) a Mikulčin vrch (54 km), ktoré sa nachádzajú u našich českých susedov.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulných apartmánoch, ktoré sú vhodné ako pre páry, tak pre rodiny s deťmi. Vždy budete mať k dispozícii vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a bezplatné pripojenie k WiFi.

Vyberajte z týchto variantov:

  • Rodinný apartmán 2+2 má dve manželské postele, každú v oddelenej spálni. Ďalej je súčasťou vybavenia kozmetický stolík so stoličkou a zrkadlom, šatníková skriňa, priestranný gauč s konferenčným stolíkom, jedálenský stôl a televízia s plochou obrazovkou. Apartmán má plne vybavenú súkromnú kuchyňu s mikrovlnkou, chladničkou a rýchlovarnou kanvicou.

  • Štúdio 2+0 je ideálnou voľbou pre páry. V romantickom interiéri v podkrovnej miestnosti ladenej do prírodných odtieňov sa budete cítiť skvele. Okrem pohodlnej manželskej postele vám bude k dispozícii barový stolík so stoličkami, posedenie, šatníková skriňa, televízia a vybavená malá kuchynka s rýchlovarnou kanvicou a chladničkou.

  • Štúdio 2+1 pohodlne ubytuje až tri osoby. Nachádza sa v ňom manželská posteľ a jednolôžko v spoločnej izbe. Romantický interiér s drevenými prvkami v hlavnej úlohe je vybavený malou kuchynkou s rýchlovarnou kanvicou a chladničkou, barovým stolom so stoličkami a odkladacím stolíkom. Chýbať nebude ani šatníková skriňa s dostatkom priestoru.

Treehouse Apartments

Treehouse Apartments

Ľ. Štúra 331/6 , Trenčianske Teplice
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Treehouse Family, s.r.o. IČ: 54832420


+421 911 520 650

rezervacie@treehouse.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
1 km

Tipy na výlet

Trenčianske Teplice

Trenčianske Teplice Tip na výlet

Trenčianske Teplice sú obľúbeným kúpeľným mestom neďaleko Trenčína. Okrem populárnych termálnych kúpeľov, ktoré v meste nájdetace, si tu užijete aj kultúrny život bohatý na koncerty, divadelné predstavenia a iné lákadlá. Mesto je tiež pretkané hustou sieťou výborných reštaurácií, v ktorých okúsite nielen tradičné slovenské pokrmy.

Čo navštíviť v Trenčianskych Tepliciach?

  • Kúpele Trenčianske Teplice
  • Turecké kúpele Hammam a Sina
  • Vonkajší bazén Grand
  • Kúpalisko a Wellness Zelená žaba
  • Kúpeľný park
  • Jánošíkovu jaskyňu
Turecké kúpele Hammam a Sina
Turecké kúpele Hammam a Sina
Kúpalisko a wellness Zelená žaba
Kúpalisko a wellness Zelená žaba
Trenčín
Trenčín