Dokonalý relax, množstvo zábavy a skvelé zážitky na vás čakajú vo Wellness Hoteli Kontakt **** priamo na úpätí Tatier. Tešiť sa môžete na bohatú polpenziu s raňajkami i večerami formou bufetu a na luxusné wellness centrum so 7 druhmi sáun a bazénovým svetom. To všetko v obklopení nádhernej tatranskej prírody.

O ubytovaní

Wellness Hotel Kontakt **** sa nachádza na okraji Tatranského národného parku, v obci Stará Lesná neďaleko Tatranskej Lomnice. Z tejto lokality už je jasné, že o príležitosti na výlet nebudete mať núdzu, skvelé zážitky sú tu zaručené v ktoromkoľvek ročnom období.

Vyrazte si napríklad rovno do Tatranskej Lomnice (3,4 km) a miestnej Botanické záhrady, kde sa na 3,2 hektároch zoznámite s krásnou faunou tatranskej prírody. Nájdete tu tiež Múzeum Tatranského národného parku, celoročnú bobovú dráhu Tatrabob o dĺžke takmer pol kilometra av zime aj lyžiarske stredisko s najväčším prevýšením, najdlhšou zjazdovkou na Slovensku a 25 km bežeckých tratí. V okolí môžete tiež pokoriť vrchol Veľká Svišťovka (13,6 km), prejsť si Lomnické sedlo (10,2 km) alebo navštíviť magické Skalnaté pleso (10,9 km).

Ďalším blízkym obľúbeným mestom je Dolní Smokovec (6,7 km) s lyžiarskym strediskom Pod Lesom a Dinoparkom, Starý Smokovec (6,4 km) s galériou optických ilúzií Tricklandia, interaktívnou expozíciou Tatry vnútri a trenažerom závodného sánkovania FreeLine. Za pamiatkami sa môžete vydať do Kežmaroku (13,5 km), kde nájdete Kežmarský hrad z prelomu 14. a 15. storočia, krásnu historickú radnicu, vzácny kostol zo 17. storočia alebo Múzeum meštianskej bytovej kultúry s remeselnými aj umeleckými exponátmi zo 17. až 19. storočia.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z útulných dvojlôžkových izieb. Štandardné vybavenie každej izby zahŕňa súkromnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušičom vlasov, županmi a papučami. Ďalej tu nájdete manželskú posteľ alebo 2 samostatné postele, písací stôl, malý stôl s posedením, minibar, TV, trezor a telefón. K dispozícii je aj WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová gurmánska reštaurácia pod vedením skúseného šéfkuchára sa špecializuje na tradičné slovenské jedlá, wellness kuchyňu, zahraničné jedlá a rôzne sezónne pochúťky. Raňajky a večere sa podávajú formou bohatých bufetových stolov, obed si môžete objednať à la carte. Útulný Lobby bar s krbom alebo jedinečný Jacuzzi bar sú ideálne na popoludňajšie alebo večerné posedenie.

Kde budete relaxovať?

Rozsiahle hotelové wellness centrum (cca 1 000 m²) pozostáva z Bazénového sveta s veľkým krytým bazénom, vodnými atrakciami, detským bazénom a jacuzzi barom s vírivkami a Vitálneho sveta so 7 druhmi sáun (parný kúpeľ, infračervená sauna, mentolová inhalácia, tatranská sauna, bylinková inhalácia, rímska parná sauna, vonkajšia fínska sauna), tepidáriom, vnútornou a vonkajšou vírivkou, tatranským vírivým chodníkom a relaxačnou terasou. Môžete si tiež vychutnať profesionálne ošetrenie tela a tváre vrátane masáží a kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

Deti sa v hoteli bezpečne zabavia za každého počasia. K dispozícii je detský kútik s hračkami a vonkajšie detské ihrisko s hojdačkami, trampolínou, pieskoviskom a ďalšími atrakciami. Počas prázdnin si užijú aj bohatý program so skúsenými animátormi plný tematických hier a zaujímavých aktivít.

Niečo naviac

Chcete ostať aj na dovolenke fit? Využite plne vybavené fitness centrum s kardio strojmi, posilňovacími strojmi a činkami. Môžete si tiež zahrať bowling a biliard alebo využiť multifunkčné vonkajšie ihrisko s umelým trávnikom, futbalovými bránkami, basketbalovými košmi a tenisovou sieťou.

Kontakt Wellness Hotel ****

Kontakt Wellness Hotel ****

Stará Lesná 180 , Stará Lesná
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
KONTAKT M, s.r.o IČ: 36187976


+421 524 468 185

recepcia@hotelkontakt.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0 m
Zastávka
10 km
Aquapark
8 km
Zjazdovka
3,2 km
Bežkovanie
2,5 km