Vydajte sa spoznať krásu Vysokých Tatier a pojmite svoj pobyt luxusne. Hotel Panorama **** stojí v centre Štrbského Plesa a ponúka nádherný výhľad na okolité hory. Okrem komfortného ubytovania a chutnej stravy sa tešte na oddych v nádhernom wellness. Na svoje si prídu aj deti, pre tie je tu pripravená herňa.

O ubytovaní

Hotel Panorama **** nedostal svoje meno náhodou, je z neho totiž nádherný panoramatický výhľad na Vysoké aj Nízke Tatry. Navyše hotel stojí priamo v centre Štrbského Plesa a k rovnomennému ľadovcovému jazeru je to z neho len 400 m. Na výlet sa vydajte naprieč Tatranským národným parkom, vystúpte trebárs na Gerlachovský štít, prejdite sa unikátnou pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok (16 km) alebo sa vyberte za odpočinkom a zábavou do Aquaparku Poprad (25 km). V zime zastavuje pri hoteli skibus, ktorý zabezpečuje dobré spojenie s fantastickým lyžiarskym areálom Park Snow Štrbské Pleso (900 m).

Kde budete spať?

Izba Standard (27 m²) poteší priestranným balkónom a je vybavená televíziou, WiFi pripojením, trezorom, minichladničkou a vlastnou kúpeľňou s fénom. V prípade záujmu je možné do izby pridať až 2 prístelky.

Apartmán Standard je priestranný a rozdelený na samostatnú spálňu, obývaciu izbu a kúpeľňu. Celkovo ubytuje až 4 osoby, ide teda o perfektný variant pre rodinu alebo skupinu priateľov. Nechýba WiFi pripojenie, televízia, balkón a ďalšie nevyhnutné vybavenie.

Izba Deluxe (27 m²) nedisponuje balkónom, zaujme ale štýlovo vybaveným interiérom v neutrálnych farbách. Okrem manželskej postele je tu aj možnosť prístelky. Ani v tejto izbe nezostanete ochudobnení o vlastnú kúpeľňu, WiFi pripojenie, televíziu, malú chladničku a iné.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na raňajkách a večerách formou bufetu. Počas dňa si môžete dopriať kávu s dezertom, alebo napríklad skvelý obed. Na exkluzívny kokteil alebo pohárik niečoho ostrejšieho zájdite do Lobby baru.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness je prepychové a ideálne pre odpočinok tela i mysle. K dispozícii je fínska, parná a infra sauna, ochladzovňa so studeným dažďom a tropickou sprchou a tiež relaxačná miestnosť s krbom. Dopriať si môžete aj jednu z masáží.

Cestujete s deťmi?

O zábavu nebudú ochudobnené ani deti. Pre tie je pripravený Detský svet Panorama s kreatívnym kútikom pre malých umelcov, detskou telocvičňou pre malých športovcov a tiež časťou, ktorá je plná hračiek, ale aj spoločenských hier a nechýba ani Xbox.

Hotel Panorama ****

Hotel Panorama ****

Štrbské Pleso 4020 , Štrba
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
INVEST-TATRA s.r.o. IČ: 36346799


0908 888 223

recepcia@hotelpanorama.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
24,7 km
Zjazdovka
1,4 km