Nádherné ľadovcové jazero Štrbské pleso patrí k najkrajším miestam na Slovensku. Vy si pobyt v tejto úchvatnej lokalite môžete užiť v luxusnom Aplend Hoteli Ovruč v komfortnom apartmáne s kapacitou pre 2–4 osoby. Moderné ubytovanie, prekrásna príroda, nekonečné možnosti aktivít a oddych v hotelovom wellness zaručujú, že práve tu na vás čaká pobyt snov.

O ubytovaní

Aplend Hotel Ovruč sa nachádza v srdci Vysokých Tatier, a to priamo v obci Štrbské Pleso. Či už ste nadšený turista, milovník lyžovania, alebo si chcete predovšetkým vychutnať nerušený oddych, práve tu budete mať skvelé podmienky, aby ste si užili dovolenku podľa svojich predstáv.

Jedno z turisticky najznámejších miest Slovenska, ikonické ľadovcové jazero Štrbské pleso, leží iba 400 m od hotela. Okolo plesa vedie nenáročná okružná trasa, ktorá je ako stvorená pre príjemné prechádzky. Pekným cieľom výletu sú aj ďalšie tatranské plesá: Popradské pleso (5 km) alebo Malé a Veľké Žabie pleso Mengusovské (10 km). Parádny výhľad na Štrbské pleso a jeho okolie budete mať z neďalekej vyhliadkovej veže Tatras tower (1,8 km). Vyznávači náročnejšej vysokohorskej turistiky môžu zdolať najvyššiu horu Slovenska – Gerlachovský štít (13 km), prípadne ďalšie majestátne vrchy ako Kriváň (10 km) alebo Patria (4,7 km). Hotel je ideálnym východiskovým bodom pre jednu z najpopulárnejších túr vo Vysokých Tatrách, ktorou je výstup na Rysy (9 km). Táto trasa stúpa od Štrbského plesa, okolo Popradského plesa a Chaty pod Rysmi cez niekoľko exponovaných úsekov až na vrchol.

Dokonalý relax aj vodné radovánky zažijete v každom počasí v AquaCity Poprad (28 km). S deťmi odporúčame navštíviť galériu optických ilúzií Tricklandia (22 km) alebo Múzeum liptovskej dediny (28 km), kde čaká zábava celú rodinu.

V zime Vysoké Tatry ponúkajú perfektné podmienky na praktizovanie najrôznejších zimných športov. Pre bežkárov sú tu stovky kilometrov upravovaných bežeckých trás, pre lyžiarov zase moderné lyžiarske areály. Tým najbližším je Snow park Štrbské pleso (1,7 m) s 8 zjazdovkami obsluhovanými 6 vlekmi a lanovkami. Skvelý deň na svahu si užijete tiež v lyžiarskych areáloch v Starom Smokovci (20 km) a Tatranskej Lomnici (27 km). Skvelým spestrením zimnej dovolenky je návšteva blízkeho Fun Parku (1,8 km) s bohatou ponukou aktivít pre deti aj dospelých.

Kde budete spať?

Apartmán s balkónom (32 m²) je vhodný pre 2 osoby a nájdete v ňom spálňu s manželskou posteľou, plne vybavenú kuchyňu (umývačka, varná doska, rýchlovarná kanvica, chladnička, kávovar Nespresso, mikrovlnka...), obývacia izba s pohovkou a televíziou, jedálenský kút a kúpeľňu so sprchovacím kútom. Veľkou výhodou je samozrejme balkón, z ktorého budete mať krásny výhľad do okolia.

Apartmán Deluxe (53 m²) ponúka komfortné ubytovanie pre 2–4 osoby. Skladá sa z spálne s manželskou posteľou, obývacej miestnosti s plne vybaveným kuchynským kútom a kúpeľne s toaletou a sprchovacím kútom. Súčasťou vybavenia je jedálenský stôl, WiFi pripojenie, plazmová televízia, fén a rozkladacia pohovka, ktorú je možné využiť ako prístelku pre až 2 osoby. Niektoré apartmány majú aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

Stravovanie síce súčasťou balíčka nie je, ale priamo vo vašom apartmáne budete mať k dispozícii plne vybavený kuchynský kút. Nájdete v ňom jedálenský stôl, varnú dosku, umývačku, rýchlovarnú kanvicu, chladničku, kávovar Nespresso, mikrovlnnú rúru a ďalšie kuchynské vybavenie.

Kde budete relaxovať?

Za dokonalým relaxom vyrazte do moderného hotelového wellness, v ktorom nájdete 3 druhy sáun, vírivku a oddychovú zónu.

Aplend Hotel Ovruč

Aplend Hotel Ovruč

Štrbské Pleso 4017, 059 85 Slovensko , Štrbské Pleso
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
APLEND, s.r.o. IČ: 45512558


+421 904 744 000

tatry@aplend.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od jazera
0,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
27 km
Zjazdovka
2,3 km
Bežkovanie
1,5 km

Tipy na výlet

Štrbské pleso

Štrbské plesoTip na výlet

Štrbské pleso je síce druhé najväčšie pleso na Slovensku, na kráse a priezračnosti mu to však nič neuberá. Ak sa ho rozhodnete navštíviť, musíte sa vydať do nadmorskej výšky 1 346 m n. m. Na úctyhodnej ploche takmer 20 ha sa blyští voda, ktorá vyviera z hĺbky asi 12 metrov. Štrbské pleso je priemerne 155 dní v roku pokryté ľadom, preto dávajte pri selfíčkách pozor, aby ste sa nešmykli.

Gerlachovský štít
Gerlachovský štít
Vyhliadka Veža snov
Vyhliadka Veža snov
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad