Užite si pohodovú dovolenku v Hoteli Avalanche ***, ktorý sa nachádza pod Gerlachovským štítom vo Vysokých Tatrách. Tešiť sa môžete na bohatú polpenziu, privátny vstup do wellness s vírivkou a saunami či zľavu do blízkeho aquaparku Aquacity Poprad. Navyše ide o perfektný východiskový bod k rôznorodým výletom vo Vysokých Tatrách a okolí – k Štrbskému Plesu, do Starého Smokovca alebo na Hrebienok.

O ubytovaní

Užite si pohodovú dovolenku v rodinnom Hoteli Avalanche ***, ktorý sa nachádza v malebnej podtatranskej obci Štôla priamo pod najvyšším tatranským vrcholom – Gerlachovským štítom. Poloha hotela je ideálnym miestom pre všetkých milovníkov prírody, turistiky a cyklistiky. Zároveň sa nachádza len 10 km od krásneho Štrbského plesa.

V okolí však nájdete aj mnoho ďalších zaujímavých atrakcií – budete mať skvelú východiskovú polohu pre výstup na niektorý z majestátnych štítov (Gerlachovský, Slavkovský, Solisko) a do slávneho AquaCity Poprad (17 km) sa autom dostanete do 15 minút.

V zime si užijete aj veľa zábavy pri lyžovaní a ďalších športoch. Otestujte Snowpark Lučivná (7 km) s ľahkými až stredne ťažkými traťami a snowtubingom, lyžiarske stredisko Lopušná dolina (8,7 km) so 4 vlekmi a prírodným klziskom alebo ski areál Štrbské Pleso ( 11,7 km) s 9 zjazdovkami a 18 km bežkárskych tratí. Na dosah budete mať aj strediská Jakubkova lúka (13,5 km), Tatranská Lomnica (28,3 km) a ďalšie.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Double (28 m²) ponúka moderné vybavenie v podobe LCD televízie, WiFi pripojenia, chladničky, písacieho stola, telefónu, trezoru písacieho stola a fénu. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa a niektoré z izieb majú balkón. Do izbyje možné umiestniť prístelku.

Dvojlôžková izba Lux (32 m²) ponúka moderné nadštandardné vybavenie a vlastnú kúpeľňu. V izbe nájdete LCD televíziu, SAT TV, WiFi pripojenie, písací stôl, chladničku, trezor, telefón, fén a pohovku, ktorú je možné využiť ako prístelku. Súčasťou je aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

Hotel disponuje aj štýlovo a moderne zariadenou hotelovou reštauráciou so širokou ponukou špecialít slovenskej i medzinárodnej kuchyne. V letnom období navyše môžete využiť aj letnú terasu na hotelovej záhrade priamo pri letnom bazéne.

Kde budete relaxovať?

Oddýchne si v privátnom hotelovom wellness, kde si (na objednávku) hostia môžu užiť vírivku, fínsku či infra saunu, hydromasážny box a oddychovú zónu. Do wellness centra si môžete navyše objednať čokoľvek z baru a podporiť tak celkový relax ešte viac. V lete je k dispozícii aj vonkajší bazén. Okrem toho sa môžete oddať aj masážam, alebo sa trochu ponaťahovať v miestnom fitness centre.

Cestujete s deťmi?

Deti sa tu nudiť rozhodne nebudú, k dispozícii budú mať detský kútik a vonkajšie ihrisko, väčšie deti potom herňu so stolným futbalom, šípkami či inými spoločenskými hrami. Pre rodičov je k dispozícii detská postieľka, sedačka pre deti do reštaurácie, detské menu aj prebaľovací pult.

Hotel Avalanche ***

Hotel Avalanche ***

Štôla 116 , Štôla
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Avalanche spol. s r. o. IČ: 36711462


+421 527 781 772

info@hotelavalanche.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Baby friendly
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
10 km
Zastávka
100 m
Aquapark
17 km
Zjazdovka
8,4 km
Bežkovanie
0,8 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Najvýznamnejšie hory na Slovensku každoročne navštívia tisíce turistov. Láka ich výstup na našu najvyššiu horu Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydať sa sem môžete aj vtedy, ak si na adrenalínový výstup zrovna netrúfate - Tatranský národný park môžete prejsť po stovkách kilometrov turistických chodníkov a cyklotrás.

Čo vo Vysokých Tatrách nesmiete vynechať?

  • najznámejšie hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný aj lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jazdu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok
  • Tricklandiu
  • Bobovú dráhu v Tatranskej Lomnici
  • Neďaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zime vám Vysoké Tatry pripravia nezabudnuteľný výhľad na zasneženú krajinu aj bohaté športové vyžitie. Zalyžujte si napríklad v lyžiarskom stredisku v Tatranskej Lomnici, v Ski areáli v Starom Smokovci alebo v Lopušnej doline. Navštíviť môžete tiež expozíciu zimných športov v Ski Múzeu.

Viac informácií
Štrbské pleso
Štrbské pleso
Lomnický štít
Lomnický štít
Pozemná lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemná lanovka Starý Smokovec - Hrebienok