Relaxačný pobyt pre dvoch alebo pre celú rodinu na Slovensku. V Termáloch Malé Bielice vás okrem gurmánskej polpenzie čakajú vnútorné i vonkajšie relaxačné bazény, hydromasáže, saunový svet, fitness zóna a ďalšie atrakcie, ktoré si zamilujete. Ubytovaní budete v pôvodnej budove v izbe Standard či v novej budove v izbe Superior.

Overené Travelkingom

“Hotel sa nachádza v pokojnej lokalite a je priamo prepojený s kúpeľným komplexom, ktorý je vďaka fitness, relaxačnej aj zážitkovej časti vhodný naozaj pre celú rodinu. Izby boli priestranné, čisté a moderne zariadené, strava chutná a personál ochotný a ústretový.”

Jan Přichystal - Vedúci zákazníckej podpory
Osobne overené v: Júli 2018

O ubytovaní

Termály Malé Bielice nájdete v Partizánskom, malom mestečku na úpätí pohoria Tríbeč. Hlavným lákadlom sú samozrejme samotné termálne kúpele, ktoré sa vám skrátka nebude chcieť opúšťať. V okolí ale nájdete aj mnoho príležitostí na zaujímavé trávenie času. Navštívte napríklad hvezdáreň a prejdite si náučný chodník Bielické bahná (1,1 km).

Na dlhší výlet vyrazte do Bojníc (30 km), prezrieť si tunajší krásny zámok, a rovno zájdite do zoologickej záhrady, najstaršej na Slovensku. Na dosah budete mať aj Prepoštskú jaskyňu a Múzeum praveku (31,6 km). A pretože odpočinku v termálnej vode nie je nikdy dosť, otestujte termálne kúpalisko Čajka (31 km) alebo kúpele v Bojniciach (30,2 km) – liečebné domy Mier, Baník a Janov kúpeľ sú prístupné verejnosti.

Kde budete spať?

Tešiť sa môžete na útulnú, komfortne vybavenú izbu s klimatizáciou a balkónom s výhľadom do parku či na letisko. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, televízia, WiFi pripojenie a chladnička.

  • Izby Standard nájdete v pôvodnej budove hotela. Ponúkajú plochu až 21 m² a okrem manželskej postele umožňujú aj prístelku.

  • Izby Superior sa nachádza v novej budove hotela, sú o trošku väčšie (23 m²) a modernejšie vybavené. Do izieb je možné umiestniť 1 prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Tunajšia moderná reštaurácia je otvorená po celý deň a ponúka vám modernú gastronómiu so zachovaním tradičných slovenských pokrmov. Halušky, pizza, dezerty, (ne)alkoholické drinky... môžete mať všetko.

Kde budete relaxovať?

Termály Malé Bielice sú miestom relaxu a zdravia. Ich základným kameňom je minerálna termálna voda s teplotou 27 - 38 °C. K dispozícii budete mať 6 bazénov – 2 vnútorné (pokojový a hydromasážny) a 4 vonkajšie relaxačné bazény. Vo vonkajšej časti nechýba šmykľavka a detské ihrisko.

Okrem wellness si môžete dopriať aj relaxáciu v saunovom svete s fínskou a infra saunou či mnoho rôznych procedúr, masáží (klasická a rekondičná masáž, medová masáž, čínska tlaková masáž, bankovanie atď.) a relax v odpočinkových zónach.

Niečo naviac

Aktívni jedinci si môžu zašportovať v modernej fitness zóne. A nezabudnite pribaliť kolieskové korčule, vedie tadiaľto perfektná in-line dráha.

Termály Malé Bielice

Termály Malé Bielice

Kúpelná 103 - 105 , Partizánske
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
AQUALAND Malé Bielice, s.r.o IČ: 44414340


+ 421 910 100 109

recepcia@termalymalebielice.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,9 km