Dovolenku v Hoteli Magura pri Ždiari - v centre Belianskych Tatier - si zamilujete. V cene je bohatá polpenzia, vstup do wellness s vírivkou, infrasaunou a fínskou saunou a tiež zľavy na vstup do aquaparkov. Deti určite nadchne vstup do detského sveta Guličkovo.

O ubytovaní

Hotel Magura nájdete v Monkovej doline v obklopení lesov. Ide preto o skvelú voľbu, pokiaľ teda túžite po pokojnej, ničím nerušenej dovolenke v prírode. Z hotela sa ľahko dostanete do Ždiaru (2 km) - centra tradičnej architektúry a folklóru a ak vás zaujíma miestna kultúra a história, vynechať by ste nemali ani Múzeum Ždiarsky dom (1,7 km).

Navštívte v tiež krásny Chodník korunami stromov Bachledka (6,5 km) – 1,2 km dlhý visutý chodník, prezrite si Beliansku jaskyňu (8,6 km), ako jedinú prístupnú kvapľovú jaskyňu v Tatranskom národnom parku, alebo si urobte krátku túru na Slodičovský vrch (3,4 km). Vydať sa môžete aj k jazeru Skalnaté pleso (28,6 km), kam vás z Tatranskej Lomnice (18,4 km) dovezie lanovka, a k neďalekému Obrovskému vodopádu (27 km), ktorý meria až 20 metrov.

V zime si užijete dlhé hodiny na zjazdovke v niektorom z lyžiarskych stredísk, napríklad v Ski Monkova Dolina len 700 m od penziónu. Na dosah budete mať tiež Skicentrum Strachan (3,8 km) so 7 zjazdovkami, Ski centrum Strednica (4,3 km) s 15 zjazdovkami a viac ako 70-ročnou tradíciou alebo stredisko Bachledka Ski & Sun (5,5 km) s 8 zjazdovkami a sánkarskou traťou. Oddýchnuť si potom môžete v Thermal parku Vrbov (31,3 km) alebo v AquaCity Poprad (32,5 km).

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v jednej zo 73 komfortne zariadených izieb s dvomi alebo tromi lôžkami a možnosťou prístelky. Vo všetkých vám poslúži televízor, telefón, WiFi a vlastná kúpeľňa so sprchou. Niektoré izby majú aj balkón. Ubytovať sa môžete i v priestranných rodinných izbách s rovnakým vybavením. Z väčšiny izieb budete mať výhľad na hrebene Belianskych Tatier.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli nájdete aj reštauráciu, kde pre vás bude každý deň pripravená chutná polpenzia.Reštaurácia Hotela Magura je známa výbornou gastronómiou. Slovenské i medzinárodné špeciality pripravuje šéfkuchárka z lokálnych surovín, vďaka čomu sú raňajky, obedy aj večere delikátne. V lete vám bude ešte viac chutiť na vonkajšej terase, objednať si tu môžete aj lahodnú taliansku kávu a dezert. K dispozícii je aj denný bar.

Kde budete relaxovať?

Príjemné chvíle v Hoteli Magura rozhodne strávite aj vo wellness centre s vírivkou pre 4 osoby, fínskou a infra saunou. Dopriať si môžete aj odpočinok na masážnom kresle alebo profesionálna relaxačná masáž.

Cestujete s deťmi?

O zábavu pre deti je postarané, nájdete tu detské ihrisko, hojdačky a detský kútik Guličkovo.

Niečo naviac

Ďalej je k dispozícii denný bar, spoločenská miestnosť, klubovňa s biliardom, stolný tenis i stolný futbal, nechýba ani ihrisko na volejbal a futbal či možnosť grilovania.

Hotel Magura **

Hotel Magura **

Monkova dolina 475 , Ždiar
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
M&R MAGURA s.r.o. IČ: 36517933


+421 524 780 511

recepcia@magurahotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Zastávka
1 km
Aquapark
32 km
Zjazdovka
0,7 km
Bežkovanie
0,7 km