Park Hotel na Baračke **** ponúka všetky ingrediencie dokonalej odpočinkovej dovolenky! Nájdete ho uprostred zelene na okraji kúpeľov Trenčianske Teplice, a tak to budete mať kúsok na promenádu ​​aj do obrovského kúpeľného parku plného vyhliadkových miest. Môžete sa tešiť na neobmedzený vstup do wellness s bazénom a saunami, a ďalej sú súčasťou balíčka aj liečebné procedúry. A chýbať nebude ani skvelé jedlo v podobe raňajok alebo polpenzie podávanej v hotelovej reštaurácii s letnou terasou a zimnou záhradou.

O ubytovaní

Park Hotel na Baračke **** sa nachádza na okraji kúpeľného mesta Trenčianske Teplice, ktoré leží na severozápade Slovenska. Kombinácia krásnej prírody, liečivej minerálnej vody a malebného mestečka s promenádou vytvára tie správne podmienky pre dokonalú odpočinkovú dovolenku, na ktoré zabudnete na všetky starosti všedných dní.

Okolie hotela je plné zelene a turistických trás. Relaxačné procedúry tak môžete kombinovať s prechádzkami v prírode, čo ozdravný efekt pobytu ešte viac umocní. Vydajte sa napríklad k pitnému prameňu Ifigénia (1,3 km), k Jánošíkovej jaskyni (1,6 km), k jaskyni Pod Jeleňom (1,7 km) či na vyhliadku Biela skala (1,8 km). Trenčianske Teplice zo všetkých strán obklopujú hory (zo západu Biele Karpaty, z juhu Malé Karpaty a z východu Považský Inovec a Strážovské vrchy), a tak sa pokojne môžete pustiť aj do náročnejšej turistiky alebo cyklistiky a zdolať niektorý z neďalekých vrcholov. Na Čertovu skalu (6,3 km) s krásnou studničkou vedie cez vyhliadku na vrchole Čvirigovec (3,5 km) náučný chodník, na ktorom sa dozviete veľa zaujímavostí o našej prírode.

Krásnym výletným cieľom je 16 km vzdialené mesto Trenčín, ktorému zo skaly dominuje nádherný Trenčiansky hrad. V lete to z hotela nebudete mať ďaleko ani na kúpalisko Zelená žaba (1 km), kde okrem 33 m dlhého bazéna nájdete aj vírivku, saunový svet a multifunkčné ihrisko. V zime si môžete pobyt spestriť lyžovaním v Lyžiarskom stredisku Čičmany (46 km) so 4 zjazdovkami, Lyžiarskom stredisku Homôlka (33 km) alebo Ski parku Kálnica (41 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba je okrem manželskej postele vybavená WiFi pripojením, LCD televíziou, minibarom, trezorom, fénom a setom na prípravu čaju a kávy. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa s toaletou, umývadlom a sprchovacím kútom, alebo vaňou. Do izby je možné umiestniť jednu prístelku.

Trojlôžkové štúdio je vybavené manželskou posteľou a jednolôžkom. K tomu v ňom nájdete WiFi pripojenie, LCD televíziu, minibar, trezor, fén a set na prípravu čaju a kávy. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa s toaletou, sprchou a umývadlom.

Malý apartmán sa skladá zo spálne, obývacej miestnosti a vlastnej kúpeľne s vaňou. Spálňa disponuje manželskou posteľou a jednolôžkom. K tomu je apartmán vybavený WiFi pripojením, LCD televíziou, pohovkou, minibarom, fénom a setom na prípravu čaju a kávy.

Veľký apartmán disponuje dvomi spálňami s manželskou posteľou a vlastnou kúpeľňou s vaňou. Nechýba ani vybavenie v podobe WiFi pripojenia, LCD televízie, minibaru, trezoru, fénu a setu na prípravu čaju a kávy.

Rodinná izba s kapacitou pre až 6 osôb sa skladá z dvoch spální s manželskou posteľou a dvoch kúpeľní s rohovou vaňou. Nechýba v nej ani WiFi pripojenie, LCD televízia, minibar, trezor, fén a set na prípravu čaju a kávy.

Na čom si pochutnáte?

V presvetlenej hotelovej reštaurácii s letnou terasou a zimnou záhradou si pochutnáte na výbornej polopenzii. Každé ráno pobytu na vás bude čakať bohaté bufetové raňajky. Večer sa potom môžete tešiť na trojchodové večere, počas ktorých bude k dispozícii aj šalátový bar.

Vynikajúcu kávu, obľúbený drink či zákusok si môžete dať v hotelovej kaviarni a lobby bare.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je moderné wellness centrum, ktorého ústredným bodom je odpočinkový bazén so slanou vodou (10 m). Ďalej tu nájdete aj fínsku saunu, parnú saunu a ochladzovací bazénik. Priamo v hoteli si môžete dopriať pestrú paletu liečebných procedúr, ako sú masáže, zábaly, kúpele, oxygenoterapia či elektroliečba.

Park Hotel na Baračke  ****

Park Hotel na Baračke ****

Baračka 89 , Trenčianske Teplice
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PARKHOTEL na Baračke, s. r. o. IČ: 35876263


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 19 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
1,7 km
Aquapark
20,5 km
Zjazdovka
12,5 km

Tipy na výlet

Trenčianske Teplice

Trenčianske Teplice Tip na výlet

Trenčianske Teplice sú obľúbeným kúpeľným mestom neďaleko Trenčína. Okrem populárnych termálnych kúpeľov, ktoré v meste nájdetace, si tu užijete aj kultúrny život bohatý na koncerty, divadelné predstavenia a iné lákadlá. Mesto je tiež pretkané hustou sieťou výborných reštaurácií, v ktorých okúsite nielen tradičné slovenské pokrmy.

Čo navštíviť v Trenčianskych Tepliciach?

  • Kúpele Trenčianske Teplice
  • Turecké kúpele Hammam a Sina
  • Vonkajší bazén Grand
  • Kúpalisko a Wellness Zelená žaba
  • Kúpeľný park
  • Jánošíkovu jaskyňu
Trenčiansky hrad
Trenčiansky hrad
Most slávy
Most slávy
Kúpalisko a wellness Zelená žaba
Kúpalisko a wellness Zelená žaba